LASTİK İŞ
ismail

PARKLAR BAKIMDAN GEÇİYOR

Gölcük 17.10.2019 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PARKLAR BAKIMDAN GEÇİYOR

Gölcük Park Bahçe Müdürlüğü çalışmalarından hız kesmeyerek aralıksız devam ediyor. Çevre ve çocuk oyun parkları yenilenme çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Genelinde yapılan park bahçe düzenleme çalışmaları yanı sıra çocuk oyun parkları sürekli yenilenme çalışmaları yapıldığını açıklayan Park Bahçe Müdürü Oktay Keler; “Gölcü ilçemizde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Özellikle çocuklarımızın oynadıkları oyun parklarını daha güvenli hale getirmek için gerekli yenilenmeleri en iyi şekilde yapıyoruz. Fakat var olan bir sıkıntımız vardır. Biz çocuk oyun parkları yenilerek çalışmalarımızı yaparken, hemen ertesi gün çeşitli oynamalar yapılarak tekrar bozuyorlar. Ama biz yılmadan bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bakın Gölcük Çiftlik mahallesindeki çocuk oyun parkımızı 3 gün bundan önce işlev gören tüm malzemeleri boyayarak tertemiz hale getirdik. Fakat baktığımızda sanki hiç bakım yapılmamış bir çocuk oyun parkı duruyor burada.  Bunu da bugün burada yapılacak olan bir çalışma ile temizlenecek” dedi.   Fahri Haner 
Gölcük Park Bahçe Müdürlüğü çalışmalarından hız kesmeyerek aralıksız devam ediyor. Çevre ve çocuk oyun parkları yenilenme çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Genelinde yapılan park bahçe düzenleme çalışmaları yanı sıra çocuk oyun parkları sürekli yenilenme çalışmaları yapıldığını açıklayan Park Bahçe Müdürü Oktay Keler; “Gölcü ilçemizde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Özellikle çocuklarımızın oynadıkları oyun parklarını daha güvenli hale getirmek için gerekli yenilenmeleri en iyi şekilde yapıyoruz. Fakat var olan bir sıkıntımız vardır. Biz çocuk oyun parkları yenilerek çalışmalarımızı yaparken, hemen ertesi gün çeşitli oynamalar yapılarak tekrar bozuyorlar. Ama biz yılmadan bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bakın Gölcük Çiftlik mahallesindeki çocuk oyun parkımızı 3 gün bundan önce işlev gören tüm malzemeleri boyayarak tertemiz hale getirdik. Fakat baktığımızda sanki hiç bakım yapılmamış bir çocuk oyun parkı duruyor burada.  Bunu da bugün burada yapılacak olan bir çalışma ile temizlenecek” dedi.

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.