LASTİK İŞ

PARKLAR ÇOCUKLARI BEKLİYOR..

Gölcük 13.05.2020 - 08:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PARKLAR ÇOCUKLARI BEKLİYOR..

Gölcük Belediyesi, bugün evlerinden çıkacak olan çocuklar için parklarda dezenfekte çalışması yapıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle,  bugün 11.00-15.00 saatleri arasında 0-14 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler sokağa çıkabilecek. Gölcük Belediyesi, bugünün öncesinde ilçedeki tüm parkları sokağa çıkacak çocuklar ve gençler için hazırlıyor. ÖNCE YIKADILAR SONRA DEZENFEKTE ETTİLER Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatı doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, ilçede bulunan tüm parkları önce sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkıyor, ardından da pülverizatör pompası ve özel solüsyon ile dezenfekte ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çarşamba gününden önce ilçede bulunan 200 parkta çalışmayı tamamlayacak.  
Gölcük Belediyesi, bugün evlerinden çıkacak olan çocuklar için parklarda dezenfekte çalışması yapıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle,  bugün 11.00-15.00 saatleri arasında 0-14 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler sokağa çıkabilecek. Gölcük Belediyesi, bugünün öncesinde ilçedeki tüm parkları sokağa çıkacak çocuklar ve gençler için hazırlıyor.

ÖNCE YIKADILAR SONRA DEZENFEKTE ETTİLER

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatı doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, ilçede bulunan tüm parkları önce sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkıyor, ardından da pülverizatör pompası ve özel solüsyon ile dezenfekte ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çarşamba gününden önce ilçede bulunan 200 parkta çalışmayı tamamlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.