LASTİK İŞ
ismail

PASAJDA SAKLANAN ŞÜPHELİLER İTFAİYE MERDİVENİ İLE YAKALANDI

Gündem 07.08.2020 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PASAJDA SAKLANAN ŞÜPHELİLER İTFAİYE MERDİVENİ İLE YAKALANDI

Gebze ilçesinde, tartıştıkları 2 kişiyi tabancayla vurarak yaralayan Sinan C. ve Hüseyin C., polisten saklanmak için kullanılmayan bir pasaja pencereden girdi.

 Pasajın kapılarının kapalı olması nedeniyle içeriye itfaiye merdiveniyle giren polis, 2 kişiyi yakaladı. İtfaiye merdiveniyle aşağıya indirilen saldırganlar gözaltına alındı.   Olay, saat 18.30 sıralarında Hacı Halil Mahallesi'ndeki iş yerinde meydana geldi. Sinan C. ve Hüseyin C., isimleri öğrenilemeyen iki kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Sinan C. ve Hüseyin C., tabancayla ateş ederek iki kişiyi yaraladı. Olayın ardından kaçan 2 şüpheli, yaklaşık 100 metre uzaklıktaki kullanılmayan bir pasajın ikinci katına pencereden girerek saklandı. Kaçan iki şüphelinin pasajda saklandığının fark edilmesi üzerine bina önüne çok sayıda polis ekibi gönderildi. Pasajın kapısının kilitli olması nedeniyle içeriye giremeyen polis, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiyenin merdiveniyle pasajın ikinci katına çıkan polis, içeride saklanan 2 şüpheliyi yakaladı. Saldırganlar, daha sonra itfaiye merdiveniyle aşağıya indirilerek gözaltına alındı. Olayda yaralanan iki kişi ise hastaneye götürülerek tedaviye alındı.  
Gebze ilçesinde, tartıştıkları 2 kişiyi tabancayla vurarak yaralayan Sinan C. ve Hüseyin C., polisten saklanmak için kullanılmayan bir pasaja pencereden girdi.

 Pasajın kapılarının kapalı olması nedeniyle içeriye itfaiye merdiveniyle giren polis, 2 kişiyi yakaladı. İtfaiye merdiveniyle aşağıya indirilen saldırganlar gözaltına alındı.  

Olay, saat 18.30 sıralarında Hacı Halil Mahallesi'ndeki iş yerinde meydana geldi. Sinan C. ve Hüseyin C., isimleri öğrenilemeyen iki kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Sinan C. ve Hüseyin C., tabancayla ateş ederek iki kişiyi yaraladı. Olayın ardından kaçan 2 şüpheli, yaklaşık 100 metre uzaklıktaki kullanılmayan bir pasajın ikinci katına pencereden girerek saklandı. Kaçan iki şüphelinin pasajda saklandığının fark edilmesi üzerine bina önüne çok sayıda polis ekibi gönderildi. Pasajın kapısının kilitli olması nedeniyle içeriye giremeyen polis, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiyenin merdiveniyle pasajın ikinci katına çıkan polis, içeride saklanan 2 şüpheliyi yakaladı. Saldırganlar, daha sonra itfaiye merdiveniyle aşağıya indirilerek gözaltına alındı. Olayda yaralanan iki kişi ise hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.