LASTİK İŞ

PASAPORT VE EHLİYETTE SIKINTI YOK

Gündem 12.04.2018 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PASAPORT VE EHLİYETTE SIKINTI YOK

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin iş ve işlemlerin Nüfus Müdürlüğü’ne devredilmesinin ardından ilçemizde kurulan alt yapı ile sorunsuz şekilde vatandaşa hizmet verilmeye başlandı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, İlçe Nüfus müdürlüğünü ziyaret ederek yeni yapılan işlemleri yerinde inceledi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş “Ehliyet ve pasaportlar ay başı itibari ile Nüfus Müdürlüklerine geçti. İlçemizde alt yapısı tamamlandı. randevusunu alan vatandaşlarımız işlemlerini yaptırabiliyor. Şuana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadık” dedi. Gölcük İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın,  2 Nisan 2018 tarihinden itibaren İlçe Sürücü Belgelerinin ve Pasaportların İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmesiyle yoğunluğun arttığını belirterek, sürücü belgesi ve pasaport alanların sayılarını verdi. SORUNSUZ HİZMET VERİYORUZ İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, “2 Nisan 2018 tarihi itibariyle tüm yurtta İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmeye başladı. Bu durum vatandaşlar için büyük kolaylık sağladı. Bizler bütün yoğunluğumuza rağmen, memur kadrolarımızdaki eksikliklere rağmen bu çalışma sorunsuz yürütülmektedir. Yeşil renkli Pasaportlar İl Nüfus Müdürlüklerinden, bordo renkli pasaportlar ise İlçe nüfus müdürlüklerinden verilmektedir. Parasal değerlerin ilgili bankalara yatırılması gerekmektedir. Bizler bunu sistemimizde görüp ya da vatandaşın bize getirdiği makbuza bakıp işlemi yerine getireceğiz. Vatandaşlardan bir isteğimizde randevu alıp müdürlüğümüze gelirlerse daha düzenli işlem yaparak, vatandaşlarımızın beklemelerini en asgari zamana alabiliriz. Bu ay içerisinde memurların yükselme sınavı olacağından eksik kadromuzun tamamlanacağına inanıyorum. Bu süreçte bizlere destek olan Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Eksikliklerimiz tamamlanarak, vatandaşlarımıza hizmetimiz sorunsuz devam etmektedir. Bizler vatandaşlarımızın bu konuda bilgi sahibi olmalarını istiyoruz”dedi. Bugüne kadar Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğümüzden Akıllı kimlik alan vatandaşlarımızın sayısı 41 bin 356. Sürücü Belgesi alanların sayısı 73 Pasaport alanların sayısı ise  70
Emniyet Genel Müdürlüğü’nce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin iş ve işlemlerin Nüfus Müdürlüğü’ne devredilmesinin ardından ilçemizde kurulan alt yapı ile sorunsuz şekilde vatandaşa hizmet verilmeye başlandı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, İlçe Nüfus müdürlüğünü ziyaret ederek yeni yapılan işlemleri yerinde inceledi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş “Ehliyet ve pasaportlar ay başı itibari ile Nüfus Müdürlüklerine geçti. İlçemizde alt yapısı tamamlandı. randevusunu alan vatandaşlarımız işlemlerini yaptırabiliyor. Şuana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadık” dedi.

Gölcük İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın,  2 Nisan 2018 tarihinden itibaren İlçe Sürücü Belgelerinin ve Pasaportların İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmesiyle yoğunluğun arttığını belirterek, sürücü belgesi ve pasaport alanların sayılarını verdi.

SORUNSUZ HİZMET VERİYORUZ
İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, “2 Nisan 2018 tarihi itibariyle tüm yurtta İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmeye başladı. Bu durum vatandaşlar için büyük kolaylık sağladı. Bizler bütün yoğunluğumuza rağmen, memur kadrolarımızdaki eksikliklere rağmen bu çalışma sorunsuz yürütülmektedir. Yeşil renkli Pasaportlar İl Nüfus Müdürlüklerinden, bordo renkli pasaportlar ise İlçe nüfus müdürlüklerinden verilmektedir. Parasal değerlerin ilgili bankalara yatırılması gerekmektedir. Bizler bunu sistemimizde görüp ya da vatandaşın bize getirdiği makbuza bakıp işlemi yerine getireceğiz. Vatandaşlardan bir isteğimizde randevu alıp müdürlüğümüze gelirlerse daha düzenli işlem yaparak, vatandaşlarımızın beklemelerini en asgari zamana alabiliriz. Bu ay içerisinde memurların yükselme sınavı olacağından eksik kadromuzun tamamlanacağına inanıyorum. Bu süreçte bizlere destek olan Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Eksikliklerimiz tamamlanarak, vatandaşlarımıza hizmetimiz sorunsuz devam etmektedir. Bizler vatandaşlarımızın bu konuda bilgi sahibi olmalarını istiyoruz”dedi.

Bugüne kadar Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğümüzden
Akıllı kimlik alan vatandaşlarımızın sayısı 41 bin 356.
Sürücü Belgesi alanların sayısı 73
Pasaport alanların sayısı ise  70

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.