PATRON ''ÇIK ATLA'' DEDİ ÇATIYA ÇIKTI

Gündem 15.05.2017 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PATRON ''ÇIK ATLA'' DEDİ ÇATIYA ÇIKTI

Gölcük'te iş yerindeki alacağı için patronuyla konuşan ve patronunun ‘istersen iskeleye çık atla’ dediği inşaat işçisi, bir inşaatın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi Kaynak: Patronu 'çık atla' deyince intihara kalkıştı

Olay, Gölcük Şehitler Mahallesi 485 Sokak üzerindeki inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çalıştığı iş yerinden 20 bin TL alacağı olan inşaat işçisi Abdulkadir Tuzcukaya, patronuyla buluşarak alacağını istedi. Patronunun 'parayı veremiyorum, istersen iskeleye çık atla’ sözü üzerine çalıştığı inşaatın 4 katına çıktı. İnşaat işçisini gören vatandaşların haber vermesi üzerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri, intihar girişimde bulunan Tuzcukaya’yı ikna etmek için yanına çıktı. Polis ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda ikna edilen Tuzcukaya, bulunduğu yerden indirilerek ifadesinin alınması için sonra Gölcük Polis Merkezine götürüldü. Polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakılan Abdulkadir Tuzcukaya, "Patronuma alacağım ile ilgili konuştuğumda bana ‘istersen çık iskeleden aşağı atla, sigortanı üç gün sonradan muhasebeciyle yaptırırım’ dedi. Muhasebeciden de şikayetçiyim zaten o da gelecek birazdan" dedi.
Gölcük'te iş yerindeki alacağı için patronuyla konuşan ve patronunun ‘istersen iskeleye çık atla’ dediği inşaat işçisi, bir inşaatın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi Kaynak: Patronu 'çık atla' deyince intihara kalkıştı

Olay, Gölcük Şehitler Mahallesi 485 Sokak üzerindeki inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çalıştığı iş yerinden 20 bin TL alacağı olan inşaat işçisi Abdulkadir Tuzcukaya, patronuyla buluşarak alacağını istedi. Patronunun 'parayı veremiyorum, istersen iskeleye çık atla’ sözü üzerine çalıştığı inşaatın 4 katına çıktı. İnşaat işçisini gören vatandaşların haber vermesi üzerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri, intihar girişimde bulunan Tuzcukaya’yı ikna etmek için yanına çıktı. Polis ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda ikna edilen Tuzcukaya, bulunduğu yerden indirilerek ifadesinin alınması için sonra Gölcük Polis Merkezine götürüldü.

Polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakılan Abdulkadir Tuzcukaya, "Patronuma alacağım ile ilgili konuştuğumda bana ‘istersen çık iskeleden aşağı atla, sigortanı üç gün sonradan muhasebeciyle yaptırırım’ dedi. Muhasebeciden de şikayetçiyim zaten o da gelecek birazdan" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.