''PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR DÜNYA''

13.05.2019 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR DÜNYA''

Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Değerler Eğitimi Kulübü öğlencileri tarafından ramazan ayında dağıtılmak üzere ‘PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR DÜNYA’ sloganıyla bir gıda toplama kampanyası başlatıldı.

 Bu kampanya yüzlerde ve yüreklerde bir gülümseme oluşturmak, paylaşmanın önemini kavratmak,  paylaşma duygusunun insanda htirdiği mutluluğu birlikte tatmak için ve ufak bir yardımın nasıl çoğaldığını görmek için başlatıldı. Kısa sürede tamamlanan kampanyaya okul öğrencileri, velileri ve okul öğretmenleri gıda getirerek katkıda bulundu.Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri Eslem İLHAN, Nisanur KILIÇ,Rümeysa DAVULCU,Şevval ZER,Meltem YILMAZ,Hamza ÜNSAL,Zeynep TÜRKER öncülüğünde başalatılan değerler eğitimi kulübü öğrencilerinin ve kulüp öğretmenleri Türkçe öğretmeni Aylin TIRPAN ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Muharrem DEMİRHAN’ın destekleriyle yapılan kampanyada kısa sürede gıdalar toplandı.     Toplanan gıdalar ramazan ayının başında dağıtılmak üzere ivedilikle paketlendi.Her pakette çay,şeker,un,tuz,salça,makarna,mercimek,şehriye,yağ,bulgur,pirinç,zeytin,hazır çorba,nohut,bisküvi    gibi gıdalar konulmuştur.Bu gıdalardan 63 paket 140 Tldeğerinde gıda paketleri oluşturulmuştur.Ve öncelikle okul içinde ihtiyaç sahibi olan ailelere daha sonra ise kalan paketler mahallede bulunan diğer ihiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.     Bu sayede :’Eğer paylaşmayı bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmeği kazanmaktan daha lezzetlidir.’düşüncesi vurgulanmış ve küçük de olsa yüzlerde ve yüreklerde bir tebessüm oluşturuldu  
Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Değerler Eğitimi Kulübü öğlencileri tarafından ramazan ayında dağıtılmak üzere ‘PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR DÜNYA’ sloganıyla bir gıda toplama kampanyası başlatıldı.

 Bu kampanya yüzlerde ve yüreklerde bir gülümseme oluşturmak, paylaşmanın önemini kavratmak,  paylaşma duygusunun insanda htirdiği mutluluğu birlikte tatmak için ve ufak bir yardımın nasıl çoğaldığını görmek için başlatıldı.

Kısa sürede tamamlanan kampanyaya okul öğrencileri, velileri ve okul öğretmenleri gıda getirerek katkıda bulundu.Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri Eslem İLHAN, Nisanur KILIÇ,Rümeysa DAVULCU,Şevval ZER,Meltem YILMAZ,Hamza ÜNSAL,Zeynep TÜRKER öncülüğünde başalatılan değerler eğitimi kulübü öğrencilerinin ve kulüp öğretmenleri Türkçe öğretmeni Aylin TIRPAN ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Muharrem DEMİRHAN’ın destekleriyle yapılan kampanyada kısa sürede gıdalar toplandı.

    Toplanan gıdalar ramazan ayının başında dağıtılmak üzere ivedilikle paketlendi.Her pakette çay,şeker,un,tuz,salça,makarna,mercimek,şehriye,yağ,bulgur,pirinç,zeytin,hazır çorba,nohut,bisküvi    gibi gıdalar konulmuştur.Bu gıdalardan 63 paket 140 Tldeğerinde gıda paketleri oluşturulmuştur.Ve öncelikle okul içinde ihtiyaç sahibi olan ailelere daha sonra ise kalan paketler mahallede bulunan diğer ihiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

    Bu sayede :’Eğer paylaşmayı bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmeği kazanmaktan daha lezzetlidir.’düşüncesi vurgulanmış ve küçük de olsa yüzlerde ve yüreklerde bir tebessüm oluşturuldu

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.