LASTİK İŞ
ismail

PAZAR FİYATLARI HER KESEYE UYGUN

26.06.2019 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZAR FİYATLARI HER KESEYE UYGUN

Gölcük Kavaklı Mahallesinde Kurulan Gölcük'ün en büyük pazarlarından biri olan Çarşamba Pazarı, bu hafta ürün çeşitleri boldu. Çeşit bolluğundan dolayı sebzelerden fiyat artışı yaşanmazken, kimi ürünlerden fiyatlar aşağıya çekildi.

Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba pazarında bu hafta ürün çeşit bolluğundan dolayı her keseye uygun fiyattan ürünler tezgahta yerini aldı. SOĞAN FİYATI DÜŞTÜ Gölcük Kavaklı Mahallesinde Kurulan Gölcük'ün en büyük pazarlarından biri olan Çarşamba Pazarı, bu hafta ürün çeşitleri boldu. Çeşit bolluğundan dolayı sebzelerden fiyat artışı yaşanmazken, kimi ürünlerden fiyatlar aşağıya çekildi. Kuru soğan her hafta yükselirken bu hafta ise Kuru soğan 5 liradan 3 lira 50 kuruşa kadar düştü. Meyve fiyatları ise yanına yaklaşılamıyor. Kavun tanesi 7 lira ile 15 lira olurken incir kilosu 7 liradan tezgahta yerini aldı. PAZAR FİYATLARI Sebze fiyatları: patates 2 lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, domates 2 lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, salatalık 2 lira 50 kuruş, kabak 3 lira , patlıcan, 3 lira, sivri biber 5 lira, taze fasulye 5 lira, kuru soğan 2 lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, ıspanak 6 lira, havuç 4 lira, lahana tane 7 lira, kıvırcık 2 lira ve dolmalık biber 7 liradan satışa sunuldu. Meyve fiyatları: karpuz kilosu 2 lira, kavun tanesi 7 lira, 10 lira ile 15 lira arasında, elma 2 lira 50 kuruş, kaysı 5 lira, kiraz 8 lira, şeftali 3 lira 50 kuruş, erik 5 lira, incir 7 lira, muz 15 lira ve üzüm 10 liradan tezgahta yerini aldı. Fahri Haner
Gölcük Kavaklı Mahallesinde Kurulan Gölcük'ün en büyük pazarlarından biri olan Çarşamba Pazarı, bu hafta ürün çeşitleri boldu. Çeşit bolluğundan dolayı sebzelerden fiyat artışı yaşanmazken, kimi ürünlerden fiyatlar aşağıya çekildi.

Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba pazarında bu hafta ürün çeşit bolluğundan dolayı her keseye uygun fiyattan ürünler tezgahta yerini aldı.

SOĞAN FİYATI DÜŞTÜ
Gölcük Kavaklı Mahallesinde Kurulan Gölcük'ün en büyük pazarlarından biri olan Çarşamba Pazarı, bu hafta ürün çeşitleri boldu. Çeşit bolluğundan dolayı sebzelerden fiyat artışı yaşanmazken, kimi ürünlerden fiyatlar aşağıya çekildi. Kuru soğan her hafta yükselirken bu hafta ise Kuru soğan 5 liradan 3 lira 50 kuruşa kadar düştü. Meyve fiyatları ise yanına yaklaşılamıyor. Kavun tanesi 7 lira ile 15 lira olurken incir kilosu 7 liradan tezgahta yerini aldı.

PAZAR FİYATLARI
Sebze fiyatları: patates 2 lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, domates 2 lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, salatalık 2 lira 50 kuruş, kabak 3 lira , patlıcan, 3 lira, sivri biber 5 lira, taze fasulye 5 lira, kuru soğan 2 lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, ıspanak 6 lira, havuç 4 lira, lahana tane 7 lira, kıvırcık 2 lira ve dolmalık biber 7 liradan satışa sunuldu.
Meyve fiyatları: karpuz kilosu 2 lira, kavun tanesi 7 lira, 10 lira ile 15 lira arasında, elma 2 lira 50 kuruş, kaysı 5 lira, kiraz 8 lira, şeftali 3 lira 50 kuruş, erik 5 lira, incir 7 lira, muz 15 lira ve üzüm 10 liradan tezgahta yerini aldı.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.