PAZAR FİYATLARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Ekonomi 10.07.2019 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZAR FİYATLARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarında sebze fiyatları sürekli yükselirken son iki hafta Pazar fiyatında büyük oranda düşüş yaşandı. Pazara gelen vatandaşın yüzü güldü.

İlçemizin en büyük semt pazarlarından biri olan ve Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarı her hafta fiyatlar yükselirken son 2 haftadır sebze fiyatları düştü. Bu yaz aylarının ürünün bol olmasından dolayı fiyatlar düştü. Kuru soğan 5 ile 7 lira iken bu hafta 2 lira 50 kuruşa kadar düştü. Patates 4 liradan 2 lira 50 kuruşa kadar düştü. Bunun yanında birçok sebze fiyatlarında düşüş gerçekleşti. Bu hafta vatandaş alışverişinde bayram etti. Sebze fiyatları; Patates, kuru soğan, Domates, Kıvırcık, Taze Soğan 2 lira 50 kuruşa kadar düştü. Salatalık, kabak ve patlıcan 2 lira, taze fasulye 4 lira, sivri biber 3 lira ile 5 lira arasında, maydanoz 1 lira 50 kuruş, ıspanak 6 lira dolmalık biber 5 liradan tezgahta yerini aldı. Meyve fiyatlarında değişiklik yaşanmadı. Meyve; vişne 5 lira üzüm 2 lira 50 kuruş, Şeftali 3 lira 50 kuruş, kaysı 6 lira, kavun tane 4-5-6 lira, erik 2lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, armut 4 lira, kiraz 10 lira, karpuz kilosu 1 lira ile 1 lira 50 kuruş ve muz 13 liradan tezgahta yerini aldı. Fahri Haner 
Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarında sebze fiyatları sürekli yükselirken son iki hafta Pazar fiyatında büyük oranda düşüş yaşandı. Pazara gelen vatandaşın yüzü güldü.

İlçemizin en büyük semt pazarlarından biri olan ve Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarı her hafta fiyatlar yükselirken son 2 haftadır sebze fiyatları düştü. Bu yaz aylarının ürünün bol olmasından dolayı fiyatlar düştü. Kuru soğan 5 ile 7 lira iken bu hafta 2 lira 50 kuruşa kadar düştü. Patates 4 liradan 2 lira 50 kuruşa kadar düştü. Bunun yanında birçok sebze fiyatlarında düşüş gerçekleşti. Bu hafta vatandaş alışverişinde bayram etti.

Sebze fiyatları; Patates, kuru soğan, Domates, Kıvırcık, Taze Soğan 2 lira 50 kuruşa kadar düştü. Salatalık, kabak ve patlıcan 2 lira, taze fasulye 4 lira, sivri biber 3 lira ile 5 lira arasında, maydanoz 1 lira 50 kuruş, ıspanak 6 lira dolmalık biber 5 liradan tezgahta yerini aldı.

Meyve fiyatlarında değişiklik yaşanmadı. Meyve; vişne 5 lira üzüm 2 lira 50 kuruş, Şeftali 3 lira 50 kuruş, kaysı 6 lira, kavun tane 4-5-6 lira, erik 2lira 50 kuruş ile 3 lira 50 kuruş, armut 4 lira, kiraz 10 lira, karpuz kilosu 1 lira ile 1 lira 50 kuruş ve muz 13 liradan tezgahta yerini aldı.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.