PAZAR GÜNÜ HİSSEDİLECEK SICAKLIK 39 DERECE OLACAK

04.08.2015 - 23:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PAZAR GÜNÜ HİSSEDİLECEK SICAKLIK 39 DERECE OLACAK

Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre, Pazar günü dereceler 33’ü gösterecek. Nem ise yüzde 95’i bulacak. Hissedilen hava sıcaklığının 39-40 derece civarında olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda açıklanan verilere göre önümüzdeki Pazar günü hissedilen hava sıcaklığının 39 dereceyi bulması bekleniyor. Meteoroloji tarafından 33–41 derece arasındaki sıcaklıklar ‘çok sıcak’ olarak nitelendiriliyor. DENİZ SUYU SICAKLIĞI 24 DERECEYİ BULDU Bu sıcaklıkta vatandaşların fiziksel etkinliklere ve etkilenme süresine bağlı olarak kuvvetli termal stres ile birlikte ısı çarpması, ısı krampları ve ısı yorgunlukları gibi durumların oluşabileceğini belirtiliyor. Açıklanan sıcaklık verileri, 1950 ile 2014 yılları arasında ölçülen ortalama sıcaklık ölçümlerden farklı değil. Bunun yanında Kocaeli kıyılarında deniz suyu sıcaklığı da 24 derece. Denizlerdeki dalga seviyesi de normal sınırlarda seyrediyor.
Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre, Pazar günü dereceler 33’ü gösterecek. Nem ise yüzde 95’i bulacak. Hissedilen hava sıcaklığının 39-40 derece civarında olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda açıklanan verilere göre önümüzdeki Pazar günü hissedilen hava sıcaklığının 39 dereceyi bulması bekleniyor. Meteoroloji tarafından 33–41 derece arasındaki sıcaklıklar ‘çok sıcak’ olarak nitelendiriliyor.

DENİZ SUYU SICAKLIĞI 24 DERECEYİ BULDU

Bu sıcaklıkta vatandaşların fiziksel etkinliklere ve etkilenme süresine bağlı olarak kuvvetli termal stres ile birlikte ısı çarpması, ısı krampları ve ısı yorgunlukları gibi durumların oluşabileceğini belirtiliyor. Açıklanan sıcaklık verileri, 1950 ile 2014 yılları arasında ölçülen ortalama sıcaklık ölçümlerden farklı değil. Bunun yanında Kocaeli kıyılarında deniz suyu sıcaklığı da 24 derece. Denizlerdeki dalga seviyesi de normal sınırlarda seyrediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.