LASTİK İŞ

PAZAR YERLERİNDE ÖNLEMLER ÜST DÜZEYDE...

Gölcük 05.04.2020 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZAR YERLERİNDE ÖNLEMLER ÜST DÜZEYDE...

İlçenin tüm mahallelerinde cadde ve sokakları dezenfektanlı kuyu suyu ile aralıksız yıkayan, ortak yaşam alanlarında dezenfektan çalışmasına devam eden Gölcük Belediyesi; halk pazarlarında da birçok önlem aldı.

PAZAR YERLERİNDE MASKE DAĞITILDI Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı uyarınca; toplu yaşam alanlarında maske takma zorunluluğunun getirilmesi nedeniyle: Pazar yerlerinde vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske dağıtıldı. Yine; otobüs kooperatiflerine ve taksi duraklarına da yolculara verilmesi için maske verildi. Ayrıca; pazara giriş ve çıkışlar, ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınıp, el yıkama için su deposu koyuldu ve girişte vatandaşların ellerine dezenfektanlı sıvı sıkıldı. BAŞKAN SEZER: KORONA VİRÜS’ÜNDE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ İlk günden bu yana tüm gerekli önlemleri aldıklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Haçlı Seferleri, Moğol İstilası, Fetret Devri, İstiklal Harbi gibi sayısız badire ve zor zamanları atlatan milletimiz; Allah’ın izniyle Korona Virüs illetinin de üstesinden gelecektir. Güzel günlerin en kısa sürede gelmesi için; devletimizin aldığı tedbirlere ve kararlara riayet etmemiz, sadece resmî açıklamalara itibar etmemiz, işbirliği, yardımlaşma ve dayanışma halinde olmamız çok önemlidir” dedi.
İlçenin tüm mahallelerinde cadde ve sokakları dezenfektanlı kuyu suyu ile aralıksız yıkayan, ortak yaşam alanlarında dezenfektan çalışmasına devam eden Gölcük Belediyesi; halk pazarlarında da birçok önlem aldı.

PAZAR YERLERİNDE MASKE DAĞITILDI

Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı uyarınca; toplu yaşam alanlarında maske takma zorunluluğunun getirilmesi nedeniyle: Pazar yerlerinde vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske dağıtıldı. Yine; otobüs kooperatiflerine ve taksi duraklarına da yolculara verilmesi için maske verildi. Ayrıca; pazara giriş ve çıkışlar, ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınıp, el yıkama için su deposu koyuldu ve girişte vatandaşların ellerine dezenfektanlı sıvı sıkıldı.

BAŞKAN SEZER: KORONA VİRÜS’ÜNDE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

İlk günden bu yana tüm gerekli önlemleri aldıklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Haçlı Seferleri, Moğol İstilası, Fetret Devri, İstiklal Harbi gibi sayısız badire ve zor zamanları atlatan milletimiz; Allah’ın izniyle Korona Virüs illetinin de üstesinden gelecektir. Güzel günlerin en kısa sürede gelmesi için; devletimizin aldığı tedbirlere ve kararlara riayet etmemiz, sadece resmî açıklamalara itibar etmemiz, işbirliği, yardımlaşma ve dayanışma halinde olmamız çok önemlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.