PAZARCI ESNAFIN ZOR ANI

07.10.2017 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARCI ESNAFIN ZOR ANI

Değirmendere Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddesi Cumartesi pazarının olduğu sokata devam eden prestij cadde çalışması pazarcılara zor anlar yaşattı.

Değirmednere Cumartesi pazarının olduğu caddede ki prestij çalışması esnafazor anlar yaşattı. Pazarın cami sokağı bölümünde prestij caddesi çalışması devam ediyor. Gelişi güzel konulmuş logar kapağının açık kalması sonucu önce bir sokak köpeği düştü. Köpeği çevredekiler kurtardı. Pazarcı esnafının aracının logar çukuruna düşmesine sebep oldu. Pazarcı esnafı el birliği ile arkadaşlarının arabasını çıkarmayı başardı.    
Değirmendere Ahmet Akyüz ve Mithat Gürses Caddesi Cumartesi pazarının olduğu sokata devam eden prestij cadde çalışması pazarcılara zor anlar yaşattı.

Değirmednere Cumartesi pazarının olduğu caddede ki prestij çalışması esnafazor anlar yaşattı.

Pazarın cami sokağı bölümünde prestij caddesi çalışması devam ediyor. Gelişi güzel konulmuş logar kapağının açık kalması sonucu önce bir sokak köpeği düştü. Köpeği çevredekiler kurtardı. Pazarcı esnafının aracının logar çukuruna düşmesine sebep oldu. Pazarcı esnafı el birliği ile arkadaşlarının arabasını çıkarmayı başardı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.