LASTİK İŞ

PAZARCILAR KONYA'DA MORAL BULDU

26.06.2019 - 13:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARCILAR KONYA'DA MORAL BULDU

Gölcük Seyyar Pazarcılar odası tarafından düzenlenen Konya gezisinde pazarcı esnafları Konya gezisinde buldu.

Yaz etkinliği kapsamında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından pazarcı esnaflarına yönelik Konya gezisi düzenledi. Düzenlenen Konya gezisine seyyar pazarcılar aileleri ile birlikte 90 kişi 2 otobüsler geziye katıldı. Konya gezisinde pazarcılar esnafı Tavus Baba Türbesi, Alahattin tepesi, İplikçi cami, Mevlana, Şehitlik, Tuzcu baba türbesi ve Meram bağları gezdiler. Aynı zamanda Konya ilimizin kültürel zenginliklerini öğrendiler. Gezi ile ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz oda olarak her yıl üyelerimize yönelik bu kültürel gezilerimiz oluyor. Daha önce 7 obüsle Çanakkale gezimizi yapmıştık. Ardından Bilecik, Söğüt, Göynük 2 otobüsle gittik. Bursa gezimiz 1 otobüsle gittik. Bu yılda Konya ilimiz için 2 otobüsle 90 kişilik bir kafile ile Konya gezimizi yaptık. bu gezilerimiz moral ve motivasyon gezisiydi. Esnaflarımız yıl içerisinde dur durak demeyerek çalışıyorlar. Şunu da belirtmek istiyorum bizim yaptığımız pazarcılık işi dünyanın en zor işi diyebilirim. Çünkü sabahın 04 ve 05 te hale giderek halden ürün aldıktan sonra dinlenmeden akşam saatlerine kadar dinlenmeden çalışıyorlar. Bizde bu esnaflarımıza yılda bir gün olsa da içindeki stresi atmak ve moral ve motivasyon düzelsin diye bu tür etkinliklerimiz oluyor” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner
Gölcük Seyyar Pazarcılar odası tarafından düzenlenen Konya gezisinde pazarcı esnafları Konya gezisinde buldu.

Yaz etkinliği kapsamında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından pazarcı esnaflarına yönelik Konya gezisi düzenledi. Düzenlenen Konya gezisine seyyar pazarcılar aileleri ile birlikte 90 kişi 2 otobüsler geziye katıldı. Konya gezisinde pazarcılar esnafı Tavus Baba Türbesi, Alahattin tepesi, İplikçi cami, Mevlana, Şehitlik, Tuzcu baba türbesi ve Meram bağları gezdiler. Aynı zamanda Konya ilimizin kültürel zenginliklerini öğrendiler.

Gezi ile ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz oda olarak her yıl üyelerimize yönelik bu kültürel gezilerimiz oluyor. Daha önce 7 obüsle Çanakkale gezimizi yapmıştık. Ardından Bilecik, Söğüt, Göynük 2 otobüsle gittik. Bursa gezimiz 1 otobüsle gittik. Bu yılda Konya ilimiz için 2 otobüsle 90 kişilik bir kafile ile Konya gezimizi yaptık. bu gezilerimiz moral ve motivasyon gezisiydi. Esnaflarımız yıl içerisinde dur durak demeyerek çalışıyorlar. Şunu da belirtmek istiyorum bizim yaptığımız pazarcılık işi dünyanın en zor işi diyebilirim. Çünkü sabahın 04 ve 05 te hale giderek halden ürün aldıktan sonra dinlenmeden akşam saatlerine kadar dinlenmeden çalışıyorlar. Bizde bu esnaflarımıza yılda bir gün olsa da içindeki stresi atmak ve moral ve motivasyon düzelsin diye bu tür etkinliklerimiz oluyor” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.