PAZARCILARDAN EĞİTİME TAM DESTEK

19.05.2017 - 09:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARCILARDAN EĞİTİME TAM DESTEK

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası sponsorluğunda, Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Okul Aile Birliği, Kocaeli’de bir ilke imza atıyor.

22 Mayıs Pazartesi günü, okul bahçelerine kurulacak olan, Destek Pazarı projesi ile çalışmalarını hızlandıran Okul Aile Birliği, Pazar satışlarından elde ettiği geliri, ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kullanacak. Müfit Saner İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından projelendirilen, ve Değerler Eğitimi kapsamı içinde yürütülen ‘’ Destek Pazarı’’ çalışmaları tamamlandı. Çocuklara Pazar kültürünü tanıtmak, alışverişte satıcı ve alıcı ilişkilerine dikkat çekmek amacı ile düzenlenen proje ilgi görüyor. 22 Mayıs Pazartesi günü Okul Bahçesinde kurulacak olan destek pazarından elde edilecek gelir, yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için kullanılacak. BAŞKAN’DAN DESTEK Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Projeye destek vererek, sivil toplum kuruluşlarına örnek bir davranışta bulundu. Okul bahçesine kurulacak pazarın sponsorluğunu üstlenen Tuncer, Pazar tezgahlarından, meyve ve sebzeye kadar satışa sunulacak tüm ürünlerin, Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası tarafından karşılanacağını belirtti. Başkan  Tuncer ‘’ Güzel bir proje. Bu proje ile Türkiye’ de bir ilke imza atacağız. Bizler, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası olarak, proje kapsamında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Okul Bahçesine kurulacak pazarın, tüm ihtiyaçları ve pazarda satışa sunulan tüm ürünler, Odamız tarafından karşılanacaktır. Eğitim ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için her kuruluşun destek olması gerekir”dedi.
Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası sponsorluğunda, Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Okul Aile Birliği, Kocaeli’de bir ilke imza atıyor.

22 Mayıs Pazartesi günü, okul bahçelerine kurulacak olan, Destek Pazarı projesi ile çalışmalarını hızlandıran Okul Aile Birliği, Pazar satışlarından elde ettiği geliri, ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kullanacak.

Müfit Saner İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından projelendirilen, ve Değerler Eğitimi kapsamı içinde yürütülen ‘’ Destek Pazarı’’ çalışmaları tamamlandı. Çocuklara Pazar kültürünü tanıtmak, alışverişte satıcı ve alıcı ilişkilerine dikkat çekmek amacı ile düzenlenen proje ilgi görüyor. 22 Mayıs Pazartesi günü Okul Bahçesinde kurulacak olan destek pazarından elde edilecek gelir, yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için kullanılacak.
BAŞKAN’DAN DESTEK
Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Projeye destek vererek, sivil toplum kuruluşlarına örnek bir davranışta bulundu. Okul bahçesine kurulacak pazarın sponsorluğunu üstlenen Tuncer, Pazar tezgahlarından, meyve ve sebzeye kadar satışa sunulacak tüm ürünlerin, Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası tarafından karşılanacağını belirtti. Başkan  Tuncer ‘’ Güzel bir proje. Bu proje ile Türkiye’ de bir ilke imza atacağız. Bizler, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası olarak, proje kapsamında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Okul Bahçesine kurulacak pazarın, tüm ihtiyaçları ve pazarda satışa sunulan tüm ürünler, Odamız tarafından karşılanacaktır. Eğitim ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için her kuruluşun destek olması gerekir”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.