LASTİK İŞ

PAZARCILARDAN GÖLCÜKSPOR’A YARDIM

Spor 05.09.2018 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARCILARDAN GÖLCÜKSPOR’A YARDIM

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası öncülüğünde Gölcük Seyyar Pazarcı esnafları tarafından Gölcükspor'a maddi destek verdi. Gölcükspor'a maddi maddi destek sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer Kavaklı semt pazarında tören düzenledi.

Gölcükspor'a maddi maddi destek sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer dün Kavaklı semt pazarında tören düzenledi. Düzenlenen törene Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcükspor Kulüp başkanı Av. Ahmet Şahin, kulüp yönetimi ve pazarcı esnafları katılım sağladı.  Yapılan destek için teşekkür eden Gölcükspor kulüp başkanı Ahmet Şahin; “biz Gölcükspor yararına hediye çekilişi yaptık. Bu çekiliş için Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer ile yönetimi çekilişte 50 adet bilet aldılar. Bu günde bizler pazarcılar odamızı ve pazarcı esnaflarımızı bu destek için burada teşekkür ziyaretinde bulunduk. Gerçekte süreç içerisinde pazarcılar odamız ve Gölcük dinamikleri ile birlikte kulübümüze çok üst düzeyde destekler veriliyor. Biz bundan dolayı çok memnunuz. İnşallah diğer odalarımız, diğer sivil toplum örgütlerimiz Gölcüğün en önemli markası Gölcükspor olduğunu ve bu ilçenin ülke çapında tanınmasında en büyük etken olduğunu farkına varıldı. Bu gün Gölcük Bayrağı Cizre'de, Diyarbakır'da, Malatya, Erzincan, Erzurum'da temsil ediliyorsa bu da Gölcükspor sayesinde oluyor. Biz bunun sayesinde Gölcük Donanma kenti olduğunu biliyoruz. Daha doğrusu Gölcükspor sadece 22 oyuncu ile sadece sahada top oynamak bir kurum değil. Daha önemli görevi olan bir kurumdur. Bu yüzdende desteği hak diyor. Sağ olsun pazarcılar odamız bu desteği sağladılar kendilerine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.          Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz pazarcılar odası olarak Gölcüksporun yanında olduğumuzu bildirmek amacında Gölcük Pazarcı esnafı olarak karınca kararınca elimizden gelen ufak bir destek verdik. Aslında biz burada bir mesaj gönderdik. Bizler burada yaşıyoruz. Hep beraber Gölcükklüyüz, Gölcük'ü seviyoruz ve Gölcüksporunuda sevmek zorundayız. Çünkü Gölcüksporun başarısı bizim başarımızdır. Gölcükspor Türkiye'nin her yerine gittiğinde bizim adımızı götürüyor biz bundan dolayı çok gururluyuz” dedi. FahriHaner    
Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası öncülüğünde Gölcük Seyyar Pazarcı esnafları tarafından Gölcükspor'a maddi destek verdi. Gölcükspor'a maddi maddi destek sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer Kavaklı semt pazarında tören düzenledi.

Gölcükspor'a maddi maddi destek sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer dün Kavaklı semt pazarında tören düzenledi. Düzenlenen törene Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcükspor Kulüp başkanı Av. Ahmet Şahin, kulüp yönetimi ve pazarcı esnafları katılım sağladı. 

Yapılan destek için teşekkür eden Gölcükspor kulüp başkanı Ahmet Şahin; “biz Gölcükspor yararına hediye çekilişi yaptık. Bu çekiliş için Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer ile yönetimi çekilişte 50 adet bilet aldılar. Bu günde bizler pazarcılar odamızı ve pazarcı esnaflarımızı bu destek için burada teşekkür ziyaretinde bulunduk. Gerçekte süreç içerisinde pazarcılar odamız ve Gölcük dinamikleri ile birlikte kulübümüze çok üst düzeyde destekler veriliyor. Biz bundan dolayı çok memnunuz. İnşallah diğer odalarımız, diğer sivil toplum örgütlerimiz Gölcüğün en önemli markası Gölcükspor olduğunu ve bu ilçenin ülke çapında tanınmasında en büyük etken olduğunu farkına varıldı. Bu gün Gölcük Bayrağı Cizre'de, Diyarbakır'da, Malatya, Erzincan, Erzurum'da temsil ediliyorsa bu da Gölcükspor sayesinde oluyor. Biz bunun sayesinde Gölcük Donanma kenti olduğunu biliyoruz. Daha doğrusu Gölcükspor sadece 22 oyuncu ile sadece sahada top oynamak bir kurum değil. Daha önemli görevi olan bir kurumdur. Bu yüzdende desteği hak diyor. Sağ olsun pazarcılar odamız bu desteği sağladılar kendilerine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

        

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz pazarcılar odası olarak Gölcüksporun yanında olduğumuzu bildirmek amacında Gölcük Pazarcı esnafı olarak karınca kararınca elimizden gelen ufak bir destek verdik. Aslında biz burada bir mesaj gönderdik. Bizler burada yaşıyoruz. Hep beraber Gölcükklüyüz, Gölcük'ü seviyoruz ve Gölcüksporunuda sevmek zorundayız. Çünkü Gölcüksporun başarısı bizim başarımızdır. Gölcükspor Türkiye'nin her yerine gittiğinde bizim adımızı götürüyor biz bundan dolayı çok gururluyuz” dedi.

FahriHaner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.