PAZARCILARDAN SEYMEN’E ZİYARET

Gündem 07.10.2020 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PAZARCILARDAN SEYMEN’E ZİYARET

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri kongre ile yeniden başkan seçilen AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri kongre ile yeniden başkan seçilen AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Seymen’i ziyaret edenlerden biri de Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi oldu. Yeniden AK Parti İlçe Başkan seçildiği için kendisini tebrik eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Başkan Seymen’e görevinde başarılar diledi.  Ziyaretin sonunda Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi ziyaretlerinde gelenek haline getirdikleri meyve sepetini Başkan Seymen’e takdim ettiler.   Başkan Seymen’den teşekkür Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi’nin nazik ziyareti ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “ Gölcük ve Gölcüklü hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri kongre ile yeniden başkan seçilen AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri kongre ile yeniden başkan seçilen AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Seymen’i ziyaret edenlerden biri de Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi oldu. Yeniden AK Parti İlçe Başkan seçildiği için kendisini tebrik eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Başkan Seymen’e görevinde başarılar diledi.  Ziyaretin sonunda Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi ziyaretlerinde gelenek haline getirdikleri meyve sepetini Başkan Seymen’e takdim ettiler.  

Başkan Seymen’den teşekkür

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi’nin nazik ziyareti ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “ Gölcük ve Gölcüklü hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.