LASTİK İŞ

PAZARDA RAMAZAN BEREKETİ

22.05.2019 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARDA RAMAZAN BEREKETİ

Kış aylarında Pazar fiyatların artması ve tüketicilerin ürün almasından zorlanırken, bu yaz aylarından ürün bolluğu ile ürün fiyatlarında büyük oranda düşüş sağlanarak her keseye uygun ürün tezgahta yerini aldı.

Yaz aylarına girmesiyle Pazarda ürünlerin artmasından dolayı sebze ve meyve fiyatları her keseye uygun olarak hitap ederek tüketiciye nefes aldırdı. İYATLAR DÜŞTÜ Kış aylarında Pazar fiyatların artması ve tüketicilerin ürün almasından zorlanırken, bu yaz aylarından ürün bolluğu ile ürün fiyatlarında büyük oranda düşüş sağlanarak her keseye uygun ürün tezgahta yerini aldı. Gölcük'ün en büyük semt pazarlarından biri olan ve Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan semt pazarında Domates 2 lira 50 kuruştan 4 liraya kadar bulunurken, patatesi ise 3 lira 50 kuruş ile 5 liradan tezgahtan yerini aldı.  BAZI ÜRÜNLERİN FİYATLARI Sebze fiyatları; Domates 2 lira 50 kuruştan 4 liraya, patatesi ise 3 lira 50 kuruş ile 5 lira, Salatalık 1 lirab50 kuruş ile 2 lira, patlıcan 5 lira, tatlı biber 5 lira, kabak 2 lira 50 kuruş, taze fasulye 8 lira, kuru soğan 2 lira 50 kuruş ile 5 lira, havuç 6 lira, kıvırcık 2 lira ve ıspanak 4 liradan tezgahta yerini aldı. Meyve ise Elma 3 lira 50 Kuruş, Muz 8 lira ile 10 lira, Karpuz kilosu 4 lira, kavun tanesi 10 lira, erik 5 lira, kiraz 7 lira, çilek 10 lira ve armut 4 lira olarak tezgahta yerini aldı. Fahri Haner
Kış aylarında Pazar fiyatların artması ve tüketicilerin ürün almasından zorlanırken, bu yaz aylarından ürün bolluğu ile ürün fiyatlarında büyük oranda düşüş sağlanarak her keseye uygun ürün tezgahta yerini aldı.

Yaz aylarına girmesiyle Pazarda ürünlerin artmasından dolayı sebze ve meyve fiyatları her keseye uygun olarak hitap ederek tüketiciye nefes aldırdı.

İYATLAR DÜŞTÜ
Kış aylarında Pazar fiyatların artması ve tüketicilerin ürün almasından zorlanırken, bu yaz aylarından ürün bolluğu ile ürün fiyatlarında büyük oranda düşüş sağlanarak her keseye uygun ürün tezgahta yerini aldı. Gölcük'ün en büyük semt pazarlarından biri olan ve Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan semt pazarında Domates 2 lira 50 kuruştan 4 liraya kadar bulunurken, patatesi ise 3 lira 50 kuruş ile 5 liradan tezgahtan yerini aldı. 

BAZI ÜRÜNLERİN FİYATLARI
Sebze fiyatları; Domates 2 lira 50 kuruştan 4 liraya, patatesi ise 3 lira 50 kuruş ile 5 lira, Salatalık 1 lirab50 kuruş ile 2 lira, patlıcan 5 lira, tatlı biber 5 lira, kabak 2 lira 50 kuruş, taze fasulye 8 lira, kuru soğan 2 lira 50 kuruş ile 5 lira, havuç 6 lira, kıvırcık 2 lira ve ıspanak 4 liradan tezgahta yerini aldı.

Meyve ise Elma 3 lira 50 Kuruş, Muz 8 lira ile 10 lira, Karpuz kilosu 4 lira, kavun tanesi 10 lira, erik 5 lira, kiraz 7 lira, çilek 10 lira ve armut 4 lira olarak tezgahta yerini aldı.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.