Pazarda Bereket Vardı

Gölcük 22.07.2013 - 22:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Pazarda Bereket Vardı

Ramazanla birlikte pazarlara da bereket geldi. Ramazan öncesine göre meyve ve sebzeler neredeyse yarı yarıya düştü. Bu durumdan pazarcıda pazara çıkan vatandaşta memnun kaldı.   Pazartesi pazarında organik sebze ve meyve satan İznikli Mehmet Çakır'ın tezgahına uğrayan vatandaşlar oldukça memnun kaldı. Organik ürün satan İznikli Mehmet Çakır'ın sergisindeki armut, şefteli , kiraz, kabak, kompostoluk erik ve çeşitleri açtığı seyyar pazardaki sergisinde sebze ve meyveler vatandaşlarca kapışılıyor. Gölcük seyyar pazarlarına İznik'in Tacir Köyünde kendi bahçesinde zehirsiz, ilaçsız tamamen sağlıklı ve organik olduğunu öğrenen vatandaşlar kapışıyorlar.   Gölcük'te yıllardır seyyar pazarcılık yapan Ahmet ve Murat Kılıçkaplar kardeşler; biz Gölcük halkımızın hizmetindeyiz,d ediler. Ramzan ayında özellikle bol bol tüketilen kavun karpuz kapış kapış satıldı. Vatandaşlar; Kılıçkaplar pazarlara sergi açmazlarsa böyle uygun ne kavunu nede karpuzu alabiliriz, dediler.

Ramazanla birlikte pazarlara da bereket geldi. Ramazan öncesine göre meyve ve sebzeler neredeyse yarı yarıya düştü. Bu durumdan pazarcıda pazara çıkan vatandaşta memnun kaldı.

 

Pazartesi pazarında organik sebze ve meyve satan İznikli Mehmet Çakır'ın tezgahına uğrayan vatandaşlar oldukça memnun kaldı.

Organik ürün satan İznikli Mehmet Çakır'ın sergisindeki armut, şefteli , kiraz, kabak, kompostoluk erik ve çeşitleri açtığı seyyar pazardaki sergisinde sebze ve meyveler vatandaşlarca kapışılıyor. Gölcük seyyar pazarlarına İznik'in Tacir Köyünde kendi bahçesinde zehirsiz, ilaçsız tamamen sağlıklı ve organik olduğunu öğrenen vatandaşlar kapışıyorlar.

 

Gölcük'te yıllardır seyyar pazarcılık yapan Ahmet ve Murat Kılıçkaplar kardeşler; biz Gölcük halkımızın hizmetindeyiz,d ediler. Ramzan ayında özellikle bol bol tüketilen kavun karpuz kapış kapış satıldı. Vatandaşlar; Kılıçkaplar pazarlara sergi açmazlarsa böyle uygun ne kavunu nede karpuzu alabiliriz, dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.