LASTİK İŞ

PAZARLAR MODERN HALE GELİYOR

Gölcük 13.02.2019 - 19:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAZARLAR MODERN HALE GELİYOR

Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundu. Gölcük'te kapalı Pazar sayılarının artmasını sağladığı için Başkan Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Tuncer, Başkanımız sayesinde artık çoğu yerde sokak aralarında Pazar kurulmadığını daha modern ortamlarda işlerini daha güzel bir şekilde yaptıklarını dile getirdi.

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kendilerine Emekli Evini kazandırdığı için Başkan Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Akel ve Yönetimi, böylesine güzel bir hizmeti emeklilerin hizmetine sunduğu için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerini ilettiler. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Emeklilerimizin güzel vakit geçireceği bir yeri sizlere kazandırmanın mutluluğunu bizlerde yaşıyoruz. Güzel bir hizmet oldu. Gölcük Belediyesi olarak her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.  Seyyar Pazarcılar Odasından Ziyaret Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundu. Gölcük'te kapalı Pazar sayılarının artmasını sağladığı için Başkan Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Tuncer, Başkanımız sayesinde artık çoğu yerde sokak aralarında Pazar kurulmadığını daha modern ortamlarda işlerini daha güzel bir şekilde yaptıklarını dile getirdi. Pazarcı esnafına her zaman desteğini gösteren Başkan Ellibeş'e teşekkürlerini iletti. Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirtirken “Gölcük'ün her bölgesine en iyi hizmetleri kazandırmak amacıyla bugüne kadar özveriyle çalıştık. Mahalle aralarında kurulan birçok pazarımızı kapalı Pazar alanına dönüştürdük. Son olarak Yeni Mahalle'de sokak aralarında kurulan pazarımız için kapalı Pazar alanı yaparak daha modern bir ortama taşıdık. Ayrıca şuanda Değirmendere'de Kapalı Pazar, Katlı Otopark ve Kültür Merkezini içinde barındıran bir kompleksimizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor” dedi. Ziyarette Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi tarafından, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ziyaretin anısına meyve sepeti hediye edildi.
Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundu. Gölcük'te kapalı Pazar sayılarının artmasını sağladığı için Başkan Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Tuncer, Başkanımız sayesinde artık çoğu yerde sokak aralarında Pazar kurulmadığını daha modern ortamlarda işlerini daha güzel bir şekilde yaptıklarını dile getirdi.

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kendilerine Emekli Evini kazandırdığı için Başkan Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Akel ve Yönetimi, böylesine güzel bir hizmeti emeklilerin hizmetine sunduğu için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerini ilettiler. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Emeklilerimizin güzel vakit geçireceği bir yeri sizlere kazandırmanın mutluluğunu bizlerde yaşıyoruz. Güzel bir hizmet oldu. Gölcük Belediyesi olarak her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. 

Seyyar Pazarcılar Odasından Ziyaret
Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundu. Gölcük'te kapalı Pazar sayılarının artmasını sağladığı için Başkan Ellibeş'e teşekkür ziyaretinde bulunan Tuncer, Başkanımız sayesinde artık çoğu yerde sokak aralarında Pazar kurulmadığını daha modern ortamlarda işlerini daha güzel bir şekilde yaptıklarını dile getirdi. Pazarcı esnafına her zaman desteğini gösteren Başkan Ellibeş'e teşekkürlerini iletti. Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirtirken “Gölcük'ün her bölgesine en iyi hizmetleri kazandırmak amacıyla bugüne kadar özveriyle çalıştık. Mahalle aralarında kurulan birçok pazarımızı kapalı Pazar alanına dönüştürdük. Son olarak Yeni Mahalle'de sokak aralarında kurulan pazarımız için kapalı Pazar alanı yaparak daha modern bir ortama taşıdık. Ayrıca şuanda Değirmendere'de Kapalı Pazar, Katlı Otopark ve Kültür Merkezini içinde barındıran bir kompleksimizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
Ziyarette Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi tarafından, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ziyaretin anısına meyve sepeti hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.