LASTİK İŞ

PEHLEVAN SAĞLIK YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Sağlık 15.12.2020 - 11:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PEHLEVAN SAĞLIK YATIRIMLARINI İNCELEDİ

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Yatırımlar Mimarı Sedef Buran İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, Başkan Sezer'i ziyaret edip yeni Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Yatırımlar Mimarı Sedef Buran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret edip yeni Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundular. Başkan Sezer'i ziyaret etti İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret etti. Gölcükte devam eden sağlık yatırımları ve pandemi ile mücadele konuları ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Pehlevan desteklerinden dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti. Ziyarette Pehlevan'a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu da eşlik etti. Çolular ve Değirmendere 112 Acil servisi ziyaret etti Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, sağlık hizmetlerini ve koronavirüsle mücadele çalışmalarını değerlendirmek üzere Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular’dan çalışmalar hakkında güncel bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Pehlevan, özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi. Ardından Değirmendere de bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ziyaret edildi. 2021 de hizmete başlayacak Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağında hizmet vermeye başlayan 112 Acil İstasyonu’ndan sonra Donanma Caddesi üzerinde hayata geçirilen Yeni Sağlık Kompleksi de hizmet vermeye başlıyor.  Yeni Sağlık Kompleksi’nde ilk olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Semt Polikliniği taşınarak hizmet verecek.  Geçtiğimiz günlerde firmadan devralınan Yeni Sağlık Kompleksi’nde önümüzdeki haftadan itibaren İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Semt Polikliniği hizmet vermeye başlayacak. Diğer birimlerinde 2021 yılının ilk aylarında yeni adreslerine taşınarak hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Verem Savaş Dispanseri’nin pandemiden sonra yeni adresinde hizmet vermeye başlamasına karar verildi. Donanma Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Yeni Sağlık Kompleksi 4 bin metrekare kullanım alanına sahip ve zemin katında kendi otoparkı bulunuyor. İçinde Verem Savaş Dispanseri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Semt Polikliniği, röntgen, laboratuar, KETEM, 112 Acil İstasyonu, eğitim salonları, gebe eğitim sınıfları ve geniş bir yemekhanesi bulunuyor.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Yatırımlar Mimarı Sedef Buran İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, Başkan Sezer'i ziyaret edip yeni Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Yatırımlar Mimarı Sedef Buran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret edip yeni Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundular.

Başkan Sezer'i ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret etti. Gölcükte devam eden sağlık yatırımları ve pandemi ile mücadele konuları ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Pehlevan desteklerinden dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti. Ziyarette Pehlevan'a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu da eşlik etti.

Çolular ve Değirmendere 112 Acil servisi ziyaret etti
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, sağlık hizmetlerini ve koronavirüsle mücadele çalışmalarını değerlendirmek üzere Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular’dan çalışmalar hakkında güncel bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Pehlevan, özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi. Ardından Değirmendere de bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ziyaret edildi.

2021 de hizmete başlayacak
Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağında hizmet vermeye başlayan 112 Acil İstasyonu’ndan sonra Donanma Caddesi üzerinde hayata geçirilen Yeni Sağlık Kompleksi de hizmet vermeye başlıyor.  Yeni Sağlık Kompleksi’nde ilk olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Semt Polikliniği taşınarak hizmet verecek.  Geçtiğimiz günlerde firmadan devralınan Yeni Sağlık Kompleksi’nde önümüzdeki haftadan itibaren İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Semt Polikliniği hizmet vermeye başlayacak. Diğer birimlerinde 2021 yılının ilk aylarında yeni adreslerine taşınarak hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Verem Savaş Dispanseri’nin pandemiden sonra yeni adresinde hizmet vermeye başlamasına karar verildi.

Donanma Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Yeni Sağlık Kompleksi 4 bin metrekare kullanım alanına sahip ve zemin katında kendi otoparkı bulunuyor. İçinde Verem Savaş Dispanseri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Semt Polikliniği, röntgen, laboratuar, KETEM, 112 Acil İstasyonu, eğitim salonları, gebe eğitim sınıfları ve geniş bir yemekhanesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.