LASTİK İŞ
ismail

PEHLİVANLAR BUGÜN ÇAYIRA ÇIKIYOR

Spor 15.09.2016 - 07:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PEHLİVANLAR BUGÜN ÇAYIRA ÇIKIYOR

İhsaniye Denizevler Sahil Parkı’nda gerçekleştirilecek olan Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri bugün yapılacak

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yerel yönetim olarak ilçe genelinde çok yönlü hizmetlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif anlamda da etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu yönde Spor etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiğimiz Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri’ni bu yıl da düzenleyerek vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz, dedi. Başkan Ellibeş, bugün düzenlenecek olan Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreş müsabakalarına tüm Gölcük halkını ve güreş severleri davet etti. Kırkpınar Başpehlivanlarının da katılım göstereceği, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri Denizevler Sahil Parkı’nda saat 10:00’da başlayacak. 40 Başpehlivan, 40 Başaltı, 35 Büyük Orta olmak üzere toplamda 13 Boyda 500 Pehlivan mücadele verecek. Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 13 boyda yapılacak; 1-  Baş 2-  Baş Altı 3-  Büyük Orta 4-  K.Orta B.Boy 5-  K.Orta K.Boy 6-  Deste Büyük 7-  Deste Küçük 8-  Ayak 9-  Tozkoparan 10-  Teşvik 1 11-  Teşvik 2 12-  Minik 1 13-  Minik 2  
İhsaniye Denizevler Sahil Parkı’nda gerçekleştirilecek olan Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri bugün yapılacak

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yerel yönetim olarak ilçe genelinde çok yönlü hizmetlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif anlamda da etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu yönde Spor etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiğimiz Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri’ni bu yıl da düzenleyerek vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz, dedi.

Başkan Ellibeş, bugün düzenlenecek olan Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreş müsabakalarına tüm Gölcük halkını ve güreş severleri davet etti.

Kırkpınar Başpehlivanlarının da katılım göstereceği, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri Denizevler Sahil Parkı’nda saat 10:00’da başlayacak. 40 Başpehlivan, 40 Başaltı, 35 Büyük Orta olmak üzere toplamda 13 Boyda 500 Pehlivan mücadele verecek.

Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 13 boyda yapılacak;

1-  Baş

2-  Baş Altı

3-  Büyük Orta

4-  K.Orta B.Boy

5-  K.Orta K.Boy

6-  Deste Büyük

7-  Deste Küçük

8-  Ayak

9-  Tozkoparan

10-  Teşvik 1

11-  Teşvik 2

12-  Minik 1

13-  Minik 2

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.