PEKDEMİR VE BİŞİREN ESKİ DEĞİL ESKİMEYEN DOSTLAR...

02.11.2017 - 12:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PEKDEMİR VE BİŞİREN ESKİ DEĞİL ESKİMEYEN DOSTLAR...

Sanırız fotoğrafta gördüğünüz ikiliyi Gölcüklü olup ta, Gölcük'te tanımayan yoktur diye düşünüyoruz. Birisi ilçemizde Uzun Yıllar Gölcük Kaymakamlığı yapmış ve Kocaeli Vali Yardımcılığından emekli olmuş Mustafa Pekdemir, diğeri ise yine ilçemizde en uzun süreli ilçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmış İsa Bişiren.  Bu iki dost 2010'lu yıların başına kadar ilçemizde birlikte görev yapmış isimler ve ikisinin de ortak özelliği, memleketleri her ne kadar farklı olsada emekli olduktan sonra Değirmendere'ye yerleşmeleri.  Aileleri birlikte Değirmendere'yi tercih eden bu ikilinin dostlukları parmak ısırtacak cinsten. Görevlerinden emekli olsalar bile, birbirinden ayrılmayan Pekdemir ve Bişiren, son olarak GÖLASDER'in Ekim ayı buluşmasının yapıldığı, Başiskele Kekik Et Restaurant'ta buluştular.  Her ikiside son derece beyefendi ve son derece nazik olan bu iki ismi gören arkadaşları, “Allah Dostluğunuzu Bozmasın” demekten kendilerini alamadılar.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, iki değerli şahsiyetin dostlukklarının bir ömür boyu sürmesi dileklerimizle, ikisine de sağlıklı uzun ömürler, uzun soluklu dostluklar temenii ediyoruz...

Sanırız fotoğrafta gördüğünüz ikiliyi Gölcüklü olup ta, Gölcük'te tanımayan yoktur diye düşünüyoruz. Birisi ilçemizde Uzun Yıllar Gölcük Kaymakamlığı yapmış ve Kocaeli Vali Yardımcılığından emekli olmuş Mustafa Pekdemir, diğeri ise yine ilçemizde en uzun süreli ilçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmış İsa Bişiren. 
Bu iki dost 2010'lu yıların başına kadar ilçemizde birlikte görev yapmış isimler ve ikisinin de ortak özelliği, memleketleri her ne kadar farklı olsada emekli olduktan sonra Değirmendere'ye yerleşmeleri. 
Aileleri birlikte Değirmendere'yi tercih eden bu ikilinin dostlukları parmak ısırtacak cinsten. Görevlerinden emekli olsalar bile, birbirinden ayrılmayan Pekdemir ve Bişiren, son olarak GÖLASDER'in Ekim ayı buluşmasının yapıldığı, Başiskele Kekik Et Restaurant'ta buluştular. 
Her ikiside son derece beyefendi ve son derece nazik olan bu iki ismi gören arkadaşları, “Allah Dostluğunuzu Bozmasın” demekten kendilerini alamadılar. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, iki değerli şahsiyetin dostlukklarının bir ömür boyu sürmesi dileklerimizle, ikisine de sağlıklı uzun ömürler, uzun soluklu dostluklar temenii ediyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.