PEKEN DİŞ GÖSTERDİ

Spor 22.08.2013 - 08:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PEKEN DİŞ GÖSTERDİ

Sabah Kavaklı Stadı’nda bir çalışma yapan Gölcükspor’da Burak, teknik heyeti çileden çıkarttI.

OYUNCULARLA ÖZEL GÖRÜŞTÜYeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdürenGölcükspor, günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor. Sakatlıkları geçen Burak Halil ve Lokman takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Çift kale taktik maçı sırasında yaşanan bir olay keyifleri kaçırdı. Teknik direktör Metin Peken, antrenmanı takip eden basın mensuplarını dışarı çıkararak oyuncularla özel olarak görüştü.  GÖLCÜK TAKTİK ÇALIŞTIKırmızı siyahlılar antrenmana düz koşuyla başladı. Ardından 5`e 2 pas çalışması yapan Gölcükspor iki gruba ayrılarak top kapma çalışması yaptı. Daha sonra teknik direktör Metin Peken oyunculara taktik çalışma yaptırdı. Sakatlığı geçen Burak Halil de taktik çalışmaya katıldı. Çalışma sırasında yaşanan gerginlik ise oyuncuların ve teknik heyetin moralini bozdu.  ANTRENMANI YARIDA KESTİTaktik çalışma sırasında bir ara oyunu durduran Metim Peken, oyunculara neleri yapmaları gerektiğini anlatırken Burak Halil bu arada su içmek istedi. Peken önce Ali Mumcu`dan Burak Halil`i uyarmasını istedi. Burak Halil`in tavrı teknik direktör Peken`i kızdırınca Metin Peken çalışmayı sonlandırdı ve basın mensuplarını dışarı çıkararak oyuncularla özel bir görüşme yaptı. 
Sabah Kavaklı Stadı’nda bir çalışma yapan Gölcükspor’da Burak, teknik heyeti çileden çıkarttI.

OYUNCULARLA ÖZEL GÖRÜŞTÜ
Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdürenGölcükspor, günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor. Sakatlıkları geçen Burak Halil ve Lokman takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Çift kale taktik maçı sırasında yaşanan bir olay keyifleri kaçırdı. Teknik direktör Metin Peken, antrenmanı takip eden basın mensuplarını dışarı çıkararak oyuncularla özel olarak görüştü. 


GÖLCÜK TAKTİK ÇALIŞTI
Kırmızı siyahlılar antrenmana düz koşuyla başladı. Ardından 5`e 2 pas çalışması yapan Gölcükspor iki gruba ayrılarak top kapma çalışması yaptı. Daha sonra teknik direktör Metin Peken oyunculara taktik çalışma yaptırdı. Sakatlığı geçen Burak Halil de taktik çalışmaya katıldı. Çalışma sırasında yaşanan gerginlik ise oyuncuların ve teknik heyetin moralini bozdu. 


ANTRENMANI YARIDA KESTİ
Taktik çalışma sırasında bir ara oyunu durduran Metim Peken, oyunculara neleri yapmaları gerektiğini anlatırken Burak Halil bu arada su içmek istedi. Peken önce Ali Mumcu`dan Burak Halil`i uyarmasını istedi. Burak Halil`in tavrı teknik direktör Peken`i kızdırınca Metin Peken çalışmayı sonlandırdı ve basın mensuplarını dışarı çıkararak oyuncularla özel bir görüşme yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.