LASTİK İŞ
ismail

PEPE ‘’İYİ Kİ SİYASETİ BIRAKMIŞIM’’

Asayiş 13.02.2018 - 17:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PEPE ‘’İYİ Kİ SİYASETİ BIRAKMIŞIM’’

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan eski Orman Bakanı Osman Pepe, "İyi ki siyaseti bırakmışım" dedi.

Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin onursal başkanlığını yürüten eski bakan Pepe, "40 yılı aşkın süredir ticaretle uğraşıyorum. Ticaretle iştigal eden aileden geliyorum. 4 oğlum, aile şirketlerinde işleri yürütüyor. Tabii ben de başlarındayım. İnşaat ve denizcilik ağırlıklı çalışıyoruz. Enerji ve madencilik alanında şirketlerimiz olmasına rağmen, aktif değiliz. Madencilikte çok zararımız oldu" diye konuştu. "Siyaset meslek değildir” Pepe, şöyle devam etti: "Siyasette yapabileceğimi yaptım. Ben siyasetteki kamu görevimi bitirdim, teskeremi aldım ve yapacak çok işim var. Siyaseti hiç özlemiyorum. İyi ki bırakmışım diyorum. İşlerime, çocuklarıma, torunlarıma zaman ayırıyorum. Daha çok okuyup, dostlarımla daha sık buluşuyorum. Yaşadığımı daha iyi anladım. Hayatımda en çok şeyi rahmetli Erbakan hocamdan öğrendim. Onu mutlaka yâd etmek lazım. Siyasette daha centilmen dil kullanılmalı. Siyasetçilerin konuşmaları sokağa yansıyor. Birbirimizi sevmeyebiliriz ama saygı duymak zorundayız" diye konuştu.
AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan eski Orman Bakanı Osman Pepe, "İyi ki siyaseti bırakmışım" dedi.
Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin onursal başkanlığını yürüten eski bakan Pepe, "40 yılı aşkın süredir ticaretle uğraşıyorum. Ticaretle iştigal eden aileden geliyorum. 4 oğlum, aile şirketlerinde işleri yürütüyor. Tabii ben de başlarındayım. İnşaat ve denizcilik ağırlıklı çalışıyoruz. Enerji ve madencilik alanında şirketlerimiz olmasına rağmen, aktif değiliz. Madencilikte çok zararımız oldu" diye konuştu.
"Siyaset meslek değildir”
Pepe, şöyle devam etti: "Siyasette yapabileceğimi yaptım. Ben siyasetteki kamu görevimi bitirdim, teskeremi aldım ve yapacak çok işim var. Siyaseti hiç özlemiyorum. İyi ki bırakmışım diyorum. İşlerime, çocuklarıma, torunlarıma zaman ayırıyorum. Daha çok okuyup, dostlarımla daha sık buluşuyorum. Yaşadığımı daha iyi anladım. Hayatımda en çok şeyi rahmetli Erbakan hocamdan öğrendim. Onu mutlaka yâd etmek lazım. Siyasette daha centilmen dil kullanılmalı. Siyasetçilerin konuşmaları sokağa yansıyor. Birbirimizi sevmeyebiliriz ama saygı duymak zorundayız" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.