LASTİK İŞ

PERSONELE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük 23.11.2017 - 11:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PERSONELE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük belediyesi Temizlik İsleri Müdürlüğü ekiplerine yangın eğitimi verildi.

İş Güvenliği Uzmanı   Turgut Sarpkaya’nın eğitiminde uygulamalı yapılan eğitim sonucu  personelin is güvenliği kurallarına daha dikkatli yaklaşması sağlanıyor. Eğitimde Temizlik  isleri müdürü Serkan Aksöz ve Akmercan şirketler  Grubu Bölge müdürü  İmdat Üstbaş ta bulundu. İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri kapsamında gerçekleştirilen tatbikatta İş Güvenliği Uzmanı Turgut Sarpkaya tarafından personele iş güvenliği, yangın, yangınlara ilişkin tedbirler ile yangınlara karşı mücadele konularında teorik bilgi verildi. Daha sonra uygulamalı olarak yangının söndürme çalışmasını gerçekleştiren Sarpkaya, çalışanlara da uygulamalı olarak yangın söndürme çalışmasını gösterdi. Belediye çalışanları yangın anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağı hakkında da bilgilerin verildiği tatbikattan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Gölcük belediyesi Temizlik İsleri Müdürlüğü ekiplerine yangın eğitimi verildi.

İş Güvenliği Uzmanı   Turgut Sarpkaya’nın eğitiminde uygulamalı yapılan eğitim sonucu  personelin is güvenliği kurallarına daha dikkatli yaklaşması sağlanıyor. Eğitimde Temizlik  isleri müdürü Serkan Aksöz ve Akmercan şirketler  Grubu Bölge müdürü  İmdat Üstbaş ta bulundu.

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri kapsamında gerçekleştirilen tatbikatta İş Güvenliği Uzmanı Turgut Sarpkaya tarafından personele iş güvenliği, yangın, yangınlara ilişkin tedbirler ile yangınlara karşı mücadele konularında teorik bilgi verildi. Daha sonra uygulamalı olarak yangının söndürme çalışmasını gerçekleştiren Sarpkaya, çalışanlara da uygulamalı olarak yangın söndürme çalışmasını gösterdi. Belediye çalışanları yangın anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün nasıl kullanılacağı hakkında da bilgilerin verildiği tatbikattan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.