LASTİK İŞ

PEYGAMBERİMİZ VE AİLE KONFERANSI

Eğitim 14.11.2019 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PEYGAMBERİMİZ VE AİLE KONFERANSI

Mevlid-i Nebi haftasından dolayı ilçemizde bulunan okullarımızda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikler kapsamında Gölcük Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Hazreti Peygamber ve aile anlatıldı.

Mevlid-i Nebi haftası dolayısı ile Gölcük Müftülüğü ilçemizde bir hafta boyunca birçok etkinlikler yaptılar. Bu kapsamda Gölcük Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Hazreti Peygamber ve aile adlı konferans düzenlediler. Düzenlenen konferansa, Okul Müdürü Necmettin Çil, okul öğretmenleri, öğrenciler ve konuşmacı olarak Şair ve Yazar Bünyamin Doğruer katıldı.  Konferansta konuşan Şair Bünyamin Doğruer; “değerli arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek isterim. Bu hafta Mevlid-i Nebi haftasıdır. Konumuz Hazreti peygamber ve ailedir. Mevlid-i Nebi, Hicri takvimine göre hazreti peygamberimizin doğumudur. İnsanların iyi örnek alması için Cenabı hak bize peygamberimiz Hazreti Muhammed'i gönderdi. İyi bir aile babasıdır. İyi ahlaklı, insanlara nasıl davranılmalı, hatta hayvanlara nasıl davranılmalıdır bizlere öğretti. Son zamanlarda ailelerimizde çeşitli sorunlar oluşuyor. Bu sorunların ortadan kaldırılması için hazreti peygamberimizi örnek almalıyız. Aile toplumun en önemli bireylerden biridir. Aile dağıldı mı? Toplumda dağılır” şeklinde öğrencileri bilgilendirdi.  Fahri Haner 
Mevlid-i Nebi haftasından dolayı ilçemizde bulunan okullarımızda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikler kapsamında Gölcük Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Hazreti Peygamber ve aile anlatıldı.

Mevlid-i Nebi haftası dolayısı ile Gölcük Müftülüğü ilçemizde bir hafta boyunca birçok etkinlikler yaptılar. Bu kapsamda Gölcük Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Hazreti Peygamber ve aile adlı konferans düzenlediler. Düzenlenen konferansa, Okul Müdürü Necmettin Çil, okul öğretmenleri, öğrenciler ve konuşmacı olarak Şair ve Yazar Bünyamin Doğruer katıldı. 

Konferansta konuşan Şair Bünyamin Doğruer; “değerli arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek isterim. Bu hafta Mevlid-i Nebi haftasıdır. Konumuz Hazreti peygamber ve ailedir. Mevlid-i Nebi, Hicri takvimine göre hazreti peygamberimizin doğumudur. İnsanların iyi örnek alması için Cenabı hak bize peygamberimiz Hazreti Muhammed'i gönderdi. İyi bir aile babasıdır. İyi ahlaklı, insanlara nasıl davranılmalı, hatta hayvanlara nasıl davranılmalıdır bizlere öğretti. Son zamanlarda ailelerimizde çeşitli sorunlar oluşuyor. Bu sorunların ortadan kaldırılması için hazreti peygamberimizi örnek almalıyız. Aile toplumun en önemli bireylerden biridir. Aile dağıldı mı? Toplumda dağılır” şeklinde öğrencileri bilgilendirdi. 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.