LASTİK İŞ

PFDK'DAN GÖLCÜKSPOR'A UYARI ÇIKTI

Spor 16.02.2021 - 19:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PFDK'DAN GÖLCÜKSPOR'A UYARI ÇIKTI

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor talimatlara aykırı hareket ve Covid-19 tedbirlerine uymama gerekçeleriyle PFDK’ya sevk edilmişti. PFDK, Gölcükspora ihtar cezası verdi.

PFDK'NIN ALDIĞI KARAR Gölcükspor  klubün 11.02.2021 tarihinde oynanan Karşıyaka- Gölcükspor Misli.com 3. Lig. 3. gurup müsabakasında Gölcükspor’un müsabaka sonrasında toplu olarak fotoğraf çektirmelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İhtar Cezacı ile cezalandırılmasına. Aynı müsabakada Gölcükspor Kulübü Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlara aykırılık nedeniyle  ihtar cezası ile cezalandırılmasına Gölcükspor kulübü malzemecisi Adil Ayberk Kuyru’nun Covid-19 salgın nedeniyle  müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar ile cezalandırılmasına karar  verildi
3.Lig temsilcimiz Gölcükspor talimatlara aykırı hareket ve Covid-19 tedbirlerine uymama gerekçeleriyle PFDK’ya sevk edilmişti. PFDK, Gölcükspora ihtar cezası verdi.

PFDK'NIN ALDIĞI KARAR

Gölcükspor  klubün 11.02.2021 tarihinde oynanan Karşıyaka- Gölcükspor Misli.com 3. Lig. 3. gurup müsabakasında Gölcükspor’un müsabaka sonrasında toplu olarak fotoğraf çektirmelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İhtar Cezacı ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada Gölcükspor Kulübü Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlara aykırılık nedeniyle  ihtar cezası ile cezalandırılmasına


Gölcükspor kulübü malzemecisi Adil Ayberk Kuyru’nun Covid-19 salgın nedeniyle  müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar ile cezalandırılmasına karar  verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.