LASTİK İŞ
ismail

PİDE FİYATI NE OLACAK?

Ekonomi 23.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİDE FİYATI NE OLACAK?

Ramazan Ayına sayılı günler kala pide fiyatı netlik kazanmadı. Bugün pide fiyatının belli olması beklenirken, beklentiler boşa çıktı. Kocaeli Valisi Hasan Bari Güzeloğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde resmi pide fiyatlarının yazılarının beklenmesine karar verildi. Pide fiyatının yarın belli olması bekleniyor

Bu hafta sonu Ramazan Ayı başlıyor. Ramazan ayının vazgeçilmesi olan pide için Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından Esnaf Odaları Birliği’ne istedikleri talepleri iletiler. İddialara göre Fırıncılar Odası tarafından 375 gr pidenin 2.50 TL’den satılmasını istediler. Gelen bu teklif sonrasında Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştü.   RESMİ YAZI TALEP EDİLDİ Yapılan görüşmede herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ramazan Ayını başlamasına günler kala Esnaf Odaları Birliği tarafından diğer illerin belirlenen pide fiyatları Kocaeli Valiliği’ne iletildi. Yapılan değerlendirmede geçen sene diğer illerde pide fiyatının yüksek olduğu tespit edildi. Bundan dolayı da çevre illerin belirlenen pide fiyatlarının resmi yazıları talep edildi.   YARIN NETLİK KAZANACAK Gelecek olan resmi yazı sonrasında yarın pide fiyatının netlik kazanması bekleniyor. Yapılan görüşmelerde sızan bilgilere göre geçen sene 430 gr pide 2.50 TL’den satılmıştı. Bu sene 400 gr pidenin 2.50 TL’den satılacağı belirtildi. İstanbul’da 350 gr pide 350 gr – 2.50 TL, Sakarya’da 450 gr – 3 TL, Bursa’da 370 gr-2.50 TL, Düzce’de 450 gr-4 TL ve Yalova’da 375 gr-2.50 TL’den satılmasına karar verildi.   
Ramazan Ayına sayılı günler kala pide fiyatı netlik kazanmadı. Bugün pide fiyatının belli olması beklenirken, beklentiler boşa çıktı. Kocaeli Valisi Hasan Bari Güzeloğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde resmi pide fiyatlarının yazılarının beklenmesine karar verildi. Pide fiyatının yarın belli olması bekleniyor

Bu hafta sonu Ramazan Ayı başlıyor. Ramazan ayının vazgeçilmesi olan pide için Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından Esnaf Odaları Birliği’ne istedikleri talepleri iletiler. İddialara göre Fırıncılar Odası tarafından 375 gr pidenin 2.50 TL’den satılmasını istediler. Gelen bu teklif sonrasında Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştü.

 

RESMİ YAZI TALEP EDİLDİ

Yapılan görüşmede herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ramazan Ayını başlamasına günler kala Esnaf Odaları Birliği tarafından diğer illerin belirlenen pide fiyatları Kocaeli Valiliği’ne iletildi. Yapılan değerlendirmede geçen sene diğer illerde pide fiyatının yüksek olduğu tespit edildi. Bundan dolayı da çevre illerin belirlenen pide fiyatlarının resmi yazıları talep edildi.

 

YARIN NETLİK KAZANACAK

Gelecek olan resmi yazı sonrasında yarın pide fiyatının netlik kazanması bekleniyor. Yapılan görüşmelerde sızan bilgilere göre geçen sene 430 gr pide 2.50 TL’den satılmıştı. Bu sene 400 gr pidenin 2.50 TL’den satılacağı belirtildi. İstanbul’da 350 gr pide 350 gr – 2.50 TL, Sakarya’da 450 gr – 3 TL, Bursa’da 370 gr-2.50 TL, Düzce’de 450 gr-4 TL ve Yalova’da 375 gr-2.50 TL’den satılmasına karar verildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.