PİJAMALI ADAMLAR GÜLDÜRDÜ

30.11.2015 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PİJAMALI ADAMLAR GÜLDÜRDÜ

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi etkinliklerine devam ediyor! Ücretsiz ve halka açık etkinlikler arasında geçtiğimiz gün oynanan tiyatro oyunu Kasım ayına damga vurdu.

Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan oyunda, aslında günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığı gözler önüne serildi. Kimi aşkından, kimi yalanlardan, kimi trafikten, kimi siyasetten, kimi yaşam koşullarının zorluğundan delirmiş ya da delirmek üzere olan bir akıl hastanesinde yaşayan delilerin oynadığı komedi oyunu "Pijamalı Adamlar", izleyicilerle buluştu. Türkiye ile sınırlı kalmayıp, Dünya'ya açılan oyunda Faruk Sofuoğlu, Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Cem Aksakal, Ufuk Yapıcı ve Murat Ergür izleyiciye harika saatler yaşattı.  .   Yaklaşık 2 saat süren oyun sonrasında seyirciler sanatçıları ayakta alkışladı. Ücretsiz ve halka açık etkinlikler ve rezervasyon için: www.vkvfordkultur.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi etkinliklerine devam ediyor! Ücretsiz ve halka açık etkinlikler arasında geçtiğimiz gün oynanan tiyatro oyunu Kasım ayına damga vurdu.

Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan oyunda, aslında günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığı gözler önüne serildi. Kimi aşkından, kimi yalanlardan, kimi trafikten, kimi siyasetten, kimi yaşam koşullarının zorluğundan delirmiş ya da delirmek üzere olan bir akıl hastanesinde yaşayan delilerin oynadığı komedi oyunu "Pijamalı Adamlar", izleyicilerle buluştu. Türkiye ile sınırlı kalmayıp, Dünya'ya açılan oyunda Faruk Sofuoğlu, Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Cem Aksakal, Ufuk Yapıcı ve Murat Ergür izleyiciye harika saatler yaşattı. 

.  
Yaklaşık 2 saat süren oyun sonrasında seyirciler sanatçıları ayakta alkışladı. Ücretsiz ve halka açık etkinlikler ve rezervasyon için: www.vkvfordkultur.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.