LASTİK İŞ

PİRELLİ 400 KİŞİ ALACAK

Ekonomi 06.03.2017 - 17:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİRELLİ 400 KİŞİ ALACAK

Kartepe’de üretim yapan ve ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından Türk Pirelli, üretim bölümlerinde çalıştırılmak üzere geçici işçi alacaktır.

Her sene 400 işçi alımı yapan Türk Pirelli'nin bu sene de 400 kişiyi işe alacağı tahmin ediliyor. Test ve mülakatlarda başarılı olan adaylardan ihtiyaç kadarı işe alınacak olup, aşağıda belirtilen ön nitelikleri eksiksiz taşıyan adayların başvurularını sadece www.tplgecici.com  adresinden yapmaları gerekmektedir.    Adaylarda aranan ön nitelikler: İlk kez çalışacaklar için 19 yaşından gün almış olmak,  29 yaşından gün almamış olmak, Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya meslek yüksekokul  mezunu olmak, Fabrikaya yakın olan servis güzergahlarında  ikamet etmek,
Kartepe’de üretim yapan ve ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından Türk Pirelli, üretim bölümlerinde çalıştırılmak üzere geçici işçi alacaktır.

Her sene 400 işçi alımı yapan Türk Pirelli'nin bu sene de 400 kişiyi işe alacağı tahmin ediliyor. Test ve mülakatlarda başarılı olan adaylardan ihtiyaç kadarı işe alınacak olup, aşağıda belirtilen ön nitelikleri eksiksiz taşıyan adayların başvurularını sadece www.tplgecici.com  adresinden yapmaları gerekmektedir. 

 

Adaylarda aranan ön nitelikler:

İlk kez çalışacaklar için 19 yaşından gün almış olmak,  29 yaşından gün almamış olmak, Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya meslek yüksekokul  mezunu olmak,
Fabrikaya yakın olan servis güzergahlarında  ikamet etmek,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.