PİRİ REİS'E KÜTÜPHANE

Eğitim 05.04.2018 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİRİ REİS'E KÜTÜPHANE

Kocaeli Okuma Sanatı Kulübü ve hayırsever Volkan Karayel tarafından Gölcük'te Piri Reis İlkokuluna Annesi Gönül Karayel’in adını taşıyacak kütüphane yaptırıldı.

Kocaeli Okuma Sanatı Kulübü Başkanı Tülay Yanık Yazıcıoğlu ve hayırsever Volkan Karayel'in öncülüğünde, Gölcük Piri Reis İlkokulu' na Kütüphane yaptırıldı. Volkan Karayel'in annesi Gönül Karayel'in adına yaptırdığı kütüphane açılışına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve veliler katıldı. Yanıkoğlu; aile birliği ile görüşmelerinde okulda bir kütüphane olmadığını öğrendiklerini ve bu konuda Gölcük Satırbaşı Kulübü'nünde desteğiyle kitap kampanyası başlattık. Ve sonrasında hayırseverimiz Volkan Karayel'in vefat eden annesi Gönül Karayel adına bir kütüphane kurmak istediğini belirtmesiyle birlikte okulun kütüphaneye kavuşmasına vesile olduk'' dedi. Kaymakam Mustafa Altıntaş eğitime verdiği destekten dolayı Karayel’e teşekkür etti.
Kocaeli Okuma Sanatı Kulübü ve hayırsever Volkan Karayel tarafından Gölcük'te Piri Reis İlkokuluna Annesi Gönül Karayel’in adını taşıyacak kütüphane yaptırıldı.
Kocaeli Okuma Sanatı Kulübü Başkanı Tülay Yanık Yazıcıoğlu ve hayırsever Volkan Karayel'in öncülüğünde, Gölcük Piri Reis İlkokulu' na Kütüphane yaptırıldı. Volkan Karayel'in annesi Gönül Karayel'in adına yaptırdığı kütüphane açılışına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve veliler katıldı. Yanıkoğlu; aile birliği ile görüşmelerinde okulda bir kütüphane olmadığını öğrendiklerini ve bu konuda Gölcük Satırbaşı Kulübü'nünde desteğiyle kitap kampanyası başlattık. Ve sonrasında hayırseverimiz Volkan Karayel'in vefat eden annesi Gönül Karayel adına bir kütüphane kurmak istediğini belirtmesiyle birlikte okulun kütüphaneye kavuşmasına vesile olduk'' dedi.
Kaymakam Mustafa Altıntaş eğitime verdiği destekten dolayı Karayel’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.