LASTİK İŞ
ismail

Pis Su Dereyi Kirletiyor

Sağlık 25.07.2013 - 22:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Pis Su Dereyi Kirletiyor

Sofular-Lütfiye, Selimiye köylerinden gelen ve Kavaklı'dan denize uzanan Kazıklı Deresi kenarındaki pis su borularından akan pis sular dere ve denizi kirletiyor.   Kazıklı Deresinin kenarındaki pis su atık boruları delinince dere ve denizi kirletmeye başladı. Borudan akan pis su aynı zamanda etrafa pis koku yaymaya başladı. İhsaniye de bulunan Belediye mezbahasının oradaki boruların delinmesi üzerine pis su dereye akmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar kokudan rahatsız oldukları için yetkililerin bir an önce boruları değiştirmesini istiyor.

Sofular-Lütfiye, Selimiye köylerinden gelen ve Kavaklı'dan denize uzanan Kazıklı Deresi kenarındaki pis su borularından akan pis sular dere ve denizi kirletiyor.

 

Kazıklı Deresinin kenarındaki pis su atık boruları delinince dere ve denizi kirletmeye başladı. Borudan akan pis su aynı zamanda etrafa pis koku yaymaya başladı.

İhsaniye de bulunan Belediye mezbahasının oradaki boruların delinmesi üzerine pis su dereye akmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar kokudan rahatsız oldukları için yetkililerin bir an önce boruları değiştirmesini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.