LASTİK İŞ

PİYALE PAŞA'DA BİR BİNA DEPREMDEN HASAR GÖRDÜ

Gündem 26.09.2019 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİYALE PAŞA'DA BİR BİNA DEPREMDEN HASAR GÖRDÜ

Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerine deprem sonrası ihbarlar gelmeye başladı.

Silivri'de olan ve ilçemizde hissedilen depremin izleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Piyale Paşa gelincik kuran kursu karşısında bulunan Karadenizli apartamnında depremin ardından çatlak oluştu. Gölcük Beleidyesi zabıta ek,plerine gelen ihbar üzerine beleidye ekipleri binada inceleme yaptı. Hasar görmüş binalar için alo 153 zabıta hattını arayabilirsiniz. RIFAR UZUNER    
Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerine deprem sonrası ihbarlar gelmeye başladı.

Silivri'de olan ve ilçemizde hissedilen depremin izleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Piyale Paşa gelincik kuran kursu karşısında bulunan Karadenizli apartamnında depremin ardından çatlak oluştu. Gölcük Beleidyesi zabıta ek,plerine gelen ihbar üzerine beleidye ekipleri binada inceleme yaptı. Hasar görmüş binalar için alo 153 zabıta hattını arayabilirsiniz.

RIFAR UZUNER

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.