PİYALE PAŞA İŞERİ DEDİ

Asayiş 12.03.2019 - 13:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİYALE PAŞA İŞERİ DEDİ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İşeri; CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis üyeleri, Meclis üyesi adayları ve ilçenin sevilen ismi Eczacı Turan Dumlu ile Piyalepaşa ve çevre bölgelerden gelen kalabalık bir grupla buluştu. Yüksek bir katılımın olduğu toplantıda İşeri ve ekibine tam destek çıktı.

Çok İyi Bir Ekip Kurduk  “Benim ekibimde ekonomik özgürlüğü olmayan, belediye ile ticareti faaliyeti bulunan ve belediyeden ekonomik beklentisi, rant beklentisi olan tek bir kişi dahi bulamazsınız. Ekibimizi oluştururken buna çok dikkat ettik. Hepsi kendi alanlarında uzman, profesyonel bir ekip oluşturduk buna emin olabilirsiniz.“  Adaleti En İyi Şekilde Sağlayacağız. Sözlerine; “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetimde en adaletli şekilde davranacağız. Bizler hak, hukuk, adalet kavramlarını bilen insanlarız. Biz Hz. Ali’nin adaletini sözde değil özde uygulacağız. Bunu ilk günden itibaren hepiniz farkedeceksiniz.  Hiç Kimse İşinden Olmayacak “Her yaptığım konuşmada özellikle belirtiyorum. Belediye çatısı altında hakkıyla çalışan, evine ekmek götüren tek bir kişi işinden olmayacak. Ama üst yönetim kadrosunu değiştirmek de benim en doğal hakkım. Üst yönetim kadrosuna kendi profesyonel ekibimi getireceğim. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz.  Konuşması Alkışlar ve Tezahüratlarla Kesildi Konuşması büyük bir destek alan İşeri’nin sözü sürekli alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Konuşmasını bitirdikten sonra mahallelinin sorularını ve isteklerini dinleyen İşeri, projelerinden bahsetti ve teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.   
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İşeri; CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis üyeleri, Meclis üyesi adayları ve ilçenin sevilen ismi Eczacı Turan Dumlu ile Piyalepaşa ve çevre bölgelerden gelen kalabalık bir grupla buluştu. Yüksek bir katılımın olduğu toplantıda İşeri ve ekibine tam destek çıktı.

Çok İyi Bir Ekip Kurduk 

“Benim ekibimde ekonomik özgürlüğü olmayan, belediye ile ticareti faaliyeti bulunan ve belediyeden ekonomik beklentisi, rant beklentisi olan tek bir kişi dahi bulamazsınız. Ekibimizi oluştururken buna çok dikkat ettik. Hepsi kendi alanlarında uzman, profesyonel bir ekip oluşturduk buna emin olabilirsiniz.“ 

Adaleti En İyi Şekilde Sağlayacağız.

Sözlerine; “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetimde en adaletli şekilde davranacağız. Bizler hak, hukuk, adalet kavramlarını bilen insanlarız. Biz Hz. Ali’nin adaletini sözde değil özde uygulacağız. Bunu ilk günden itibaren hepiniz farkedeceksiniz. 

Hiç Kimse İşinden Olmayacak

“Her yaptığım konuşmada özellikle belirtiyorum. Belediye çatısı altında hakkıyla çalışan, evine ekmek götüren tek bir kişi işinden olmayacak. Ama üst yönetim kadrosunu değiştirmek de benim en doğal hakkım. Üst yönetim kadrosuna kendi profesyonel ekibimi getireceğim. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz. 

Konuşması Alkışlar ve Tezahüratlarla Kesildi

Konuşması büyük bir destek alan İşeri’nin sözü sürekli alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Konuşmasını bitirdikten sonra mahallelinin sorularını ve isteklerini dinleyen İşeri, projelerinden bahsetti ve teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.