LASTİK İŞ

PİYALE PAŞA OKULUNA KAVUŞUYOR

Ekonomi 08.10.2018 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİYALE PAŞA OKULUNA KAVUŞUYOR

2015 son aylarında yeni yapımı için yıkımı yapılan Gölcük Piyale Paşa İlkokulu 3. Yılında yapımı tamamlanarak 2018- 2019 Eğitim ve Öğretimin 15 Ekim Pazartesi günü hizmete girecek.

İlçemizde yetersiz ve çok eski okulların yenilenmesi yapıldı bu kapsam içerisinde Gölcük'ün en eski okullarından biri olan Gölcük Piyale Paşa İlkokulu yeni yapımı için 2015 yılın son aylarında yıkımı gerçekleşerek yeni okulun yapımı için temel atıldı. Okulu yapan firmadan dolayı aksaklıklar yaşandı. Aksaklıkların giderilmesi için Milli Eğitim tarafından tekrar ihale yapıldı. Yapılan ihale sonrası okulun yapımı bir başka firma tarafından yapımına başlandı. Okulun yapımı yaklaşık 3 yıl sürdü. 3 yıl sonra 23 artı 2 derslik Gölcük Piyale Paşa İlkokulu yapımı tamamlandıktan sonra önceki gün geçici teslimi yapıldı. Yapılan teslimin ardından okula masa, sıra, dolap ve sınıf tahtaları getirilerek yerleştirildi.  FİRMADAN GEÇİKME YAŞANDI Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu bu gün okulu yerinde ziyaret ederek okul müdürü Ali Demir'den bilgi aldı. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Öncelikle ilçemiz yeni konforlu ve modern bir okula daha kavuştu. Okulumuz 15 Ekim Pazartesi günü her hangi bir aksilik olmazsa eğitim ve öğretim hizmetine girecektir. Tabi ki bu okulumuz daha önce bitmesi gerekirdi. Ama firmadan dolayı yaşanan bir gecikme oldu” dedi. Okulun içini gezerek inceleme yapan Gülsuyu; “okulumuz gerçekten tam modern sınıflara sahip. Okulumuzun çok amaçlı salonu mükemmel olmuş. Okulumuz 23 derslik artı 2 sınıfımız anasınıfı olarak yapılmıştır” dedi. Okulların temizliği ile ilgili bilgi veren Gülsuyu; “bu yıl İŞ-KUR dan okul temizliği için 75 personel görevlendirildi. Aynı zamanda yine İŞ-KUR dan okullarımız ve öğrencilerimizin güvenliği için 40 güvenlik personelleri okullarımızda görev alacaklar” şeklinde açıklama yaptı.
2015 son aylarında yeni yapımı için yıkımı yapılan Gölcük Piyale Paşa İlkokulu 3. Yılında yapımı tamamlanarak 2018- 2019 Eğitim ve Öğretimin 15 Ekim Pazartesi günü hizmete girecek.

İlçemizde yetersiz ve çok eski okulların yenilenmesi yapıldı bu kapsam içerisinde Gölcük'ün en eski okullarından biri olan Gölcük Piyale Paşa İlkokulu yeni yapımı için 2015 yılın son aylarında yıkımı gerçekleşerek yeni okulun yapımı için temel atıldı. Okulu yapan firmadan dolayı aksaklıklar yaşandı. Aksaklıkların giderilmesi için Milli Eğitim tarafından tekrar ihale yapıldı. Yapılan ihale sonrası okulun yapımı bir başka firma tarafından yapımına başlandı. Okulun yapımı yaklaşık 3 yıl sürdü. 3 yıl sonra 23 artı 2 derslik Gölcük Piyale Paşa İlkokulu yapımı tamamlandıktan sonra önceki gün geçici teslimi yapıldı. Yapılan teslimin ardından okula masa, sıra, dolap ve sınıf tahtaları getirilerek yerleştirildi. 

FİRMADAN GEÇİKME YAŞANDI
Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu bu gün okulu yerinde ziyaret ederek okul müdürü Ali Demir'den bilgi aldı. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Öncelikle ilçemiz yeni konforlu ve modern bir okula daha kavuştu. Okulumuz 15 Ekim Pazartesi günü her hangi bir aksilik olmazsa eğitim ve öğretim hizmetine girecektir. Tabi ki bu okulumuz daha önce bitmesi gerekirdi. Ama firmadan dolayı yaşanan bir gecikme oldu” dedi. Okulun içini gezerek inceleme yapan Gülsuyu; “okulumuz gerçekten tam modern sınıflara sahip. Okulumuzun çok amaçlı salonu mükemmel olmuş. Okulumuz
23 derslik artı 2 sınıfımız anasınıfı olarak yapılmıştır” dedi. Okulların temizliği ile ilgili bilgi veren Gülsuyu; “bu yıl İŞ-KUR dan okul temizliği için 75 personel görevlendirildi. Aynı zamanda yine İŞ-KUR dan okullarımız ve öğrencilerimizin güvenliği için 40 güvenlik personelleri okullarımızda görev alacaklar” şeklinde açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.