LASTİK İŞ

PİZZACI KURYESİ KAN DÖKTÜ !

Gölcük 16.08.2017 - 08:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PİZZACI KURYESİ KAN DÖKTÜ !

Dominos Pizza da kurye olarak çalıştığı belirtilen M.G. ile eşi Mirzah G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

iddiaya göre, Gölcük Kavaklı Mahallesi'nde, bir pizza firmasında kurye olarak çalışan M.G. ile eşi Mirzah G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine M.G, bıçakla eşinin boğazını kesti. Ağır yaralanan kadın, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mirzah G, buradaki müdahalenin ardından, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.    Eşinin boğazını kesti, tüfekle yakınını vurdu  Çalıştığı iş yerine ait motosikletle olay yerinden kaçan zanlı, daha sonra Kartepe Köseköy Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi'ndeki oto yıkamada bulunan eşinin amcası Mahsun Y'nin yanına gitti. M.G, yanında getirdiği pompalı tüfekle Mahsun Y'ye ateş açtı.Yaralanan Mahsun Y, sağlık ekiplerince Başiskele'deki özel bir hastaneye kaldırıldı.Olay yerinden kaçan M.G, D-130 Karayolu Başiskele Bahçecik mevkisinde polis ekiplerince yakalandı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Kaynak: Eşinin boğazını kesti, tüfekle yakınını vurdu 
Dominos Pizza da kurye olarak çalıştığı belirtilen M.G. ile eşi Mirzah G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

iddiaya göre, Gölcük Kavaklı Mahallesi'nde, bir pizza firmasında kurye olarak çalışan M.G. ile eşi Mirzah G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine M.G, bıçakla eşinin boğazını kesti. Ağır yaralanan kadın, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mirzah G, buradaki müdahalenin ardından, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.   

Eşinin boğazını kesti, tüfekle yakınını vurdu 
Çalıştığı iş yerine ait motosikletle olay yerinden kaçan zanlı, daha sonra Kartepe Köseköy Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi'ndeki oto yıkamada bulunan eşinin amcası Mahsun Y'nin yanına gitti. M.G, yanında getirdiği pompalı tüfekle Mahsun Y'ye ateş açtı.Yaralanan Mahsun Y, sağlık ekiplerince Başiskele'deki özel bir hastaneye kaldırıldı.Olay yerinden kaçan M.G, D-130 Karayolu Başiskele Bahçecik mevkisinde polis ekiplerince yakalandı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Kaynak: Eşinin boğazını kesti, tüfekle yakınını vurdu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.