LASTİK İŞ
ismail

PLATFORM’DAN ETKİNLİK DOLU AY

05.05.2017 - 13:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PLATFORM’DAN ETKİNLİK DOLU AY

Gölcük kültür dernekleri platformu her ay farklı bir dernekte toplantılarına devam ediyor. Bu ay ki toplantılarını THK Gölcük Şubesinde yaptılar.

Gölcük kültür dernekleri platformu  Bu ay ki toplantılarını THK Gölcük şubesinde yaptı. Gölcük kültür dernekleri platformu her ay farklı bir dernekte toplantılarına devam ediyor. Bu ay ki toplantılarını THK Gölcük Şubesinde yaptılar. ETKİNLİK DOLU AY Dernekler platformu bu ay yapacakları etkinlikleri görüştürler. Platform Dönem Başkanı Bülent Denlikol,”Gölcük kültür dernekleri  platformu olarak İzmit kızılay kan bağış merkezi sağlık müdürlüğü organ bağışı birimi ve Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ketem birimiyle ortaklaşa yapacağımız etkinlik. Bu etkinlikte kurumlar bağış alacak ve gölcük halkını bilgilendirme yapacak. Kocaeli Yörük ve Türkmen derneği hıdrellez olması nedeniyle etkinlik yapacak ve pilav ayran ikram edecek Değirmendere Musiki derneği türkü dinletisi yapacak Thk Gölcük şubesi Model uçak yapımı konusunda bilgilendirme ve örnek yapacak. Gölcük  TÜKODER Tüketici hakları ile ilgili bilgilendirme yapacak. Kent konseyi kadın meclisinin organize ettiği bahar şenliğine katılarak kendi yörelerimize ait kültürümüzü tanıtacağız Platform olarak 20 mayıs 2017 de Değirmendere Yüzbaşılar anfi tiyatroda yapılacak bahar konserine  Tüm Gölcük halkını bekliyoruz
Gölcük kültür dernekleri platformu her ay farklı bir dernekte toplantılarına devam ediyor. Bu ay ki toplantılarını THK Gölcük Şubesinde yaptılar.

Gölcük kültür dernekleri platformu  Bu ay ki toplantılarını THK Gölcük şubesinde yaptı.

Gölcük kültür dernekleri platformu her ay farklı bir dernekte toplantılarına devam ediyor. Bu ay ki toplantılarını THK Gölcük Şubesinde yaptılar.

ETKİNLİK DOLU AY
Dernekler platformu bu ay yapacakları etkinlikleri görüştürler. Platform Dönem Başkanı Bülent Denlikol,”Gölcük kültür dernekleri  platformu olarak İzmit kızılay kan bağış merkezi sağlık müdürlüğü organ bağışı birimi ve Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ketem birimiyle ortaklaşa yapacağımız etkinlik. Bu etkinlikte kurumlar bağış alacak ve gölcük halkını bilgilendirme yapacak.
Kocaeli Yörük ve Türkmen derneği hıdrellez olması nedeniyle etkinlik yapacak ve pilav ayran ikram edecek
Değirmendere Musiki derneği türkü dinletisi yapacak
Thk Gölcük şubesi Model uçak yapımı konusunda bilgilendirme ve örnek yapacak.
Gölcük  TÜKODER Tüketici hakları ile ilgili bilgilendirme yapacak.
Kent konseyi kadın meclisinin organize ettiği bahar şenliğine katılarak kendi yörelerimize ait kültürümüzü tanıtacağız
Platform olarak 20 mayıs 2017 de Değirmendere Yüzbaşılar anfi tiyatroda yapılacak bahar konserine 
Tüm Gölcük halkını bekliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.