LASTİK İŞ

POLİS DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

07.08.2015 - 20:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

POLİS DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü “Telefon Dolandırıcılarına Dikkat” adlı bir çalışma yürütüyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Ekipleri, telefonunuzdan sizi arayarak kendisini savcı, hakim, polis, banka görevlisi ya da herhangi bir kamu görevlisi olarak tanıtıp çeşitli hikayeler uydurarak telefon hattına para göndermenizi veya hesaba havale yapmanızı isteyen şahıslara karşı vatandaşları uyarıyor. Bununla ilgili afiş ve broşürlerin dağıtımı ilçe genelinde devam ediyor.   -Terör örgütüne yardımda bulunduğunuzu, -Telefonunuzdan terör örgütü mensuplarının arandığını,  -Üst düzey kamu görevlilerinin, eşlerinin tarafınızdan taciz ve tehdit edildiğini, -Aile fertlerinizin terör örgütleriyle ilişkide olduğunu, -Daha önce yaptırdığınız sağlık sigortasının primin in ödenmediğini ve kredi kartı bilgilerini vermediğiniz takdirde ceza geleceğini, -Mesaj göndererek tatil, saat, cep telefonu vb. hediyeler kazandığınızı söyleyerek sizi kandırmaya çalışanlara karşı titiz bir çalışma yürütüyor.   Bu tür vakalarla karşılaşan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat numarasını aramaları önemle rica olunur.
Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü “Telefon Dolandırıcılarına Dikkat” adlı bir çalışma yürütüyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Ekipleri, telefonunuzdan sizi arayarak kendisini savcı, hakim, polis, banka görevlisi ya da herhangi bir kamu görevlisi olarak tanıtıp çeşitli hikayeler uydurarak telefon hattına para göndermenizi veya hesaba havale yapmanızı isteyen şahıslara karşı vatandaşları uyarıyor. Bununla ilgili afiş ve broşürlerin dağıtımı ilçe genelinde devam ediyor.

 

-Terör örgütüne yardımda bulunduğunuzu,

-Telefonunuzdan terör örgütü mensuplarının arandığını, 

-Üst düzey kamu görevlilerinin, eşlerinin tarafınızdan taciz ve tehdit edildiğini,

-Aile fertlerinizin terör örgütleriyle ilişkide olduğunu,

-Daha önce yaptırdığınız sağlık sigortasının primin in ödenmediğini ve kredi kartı bilgilerini vermediğiniz takdirde ceza geleceğini,

-Mesaj göndererek tatil, saat, cep telefonu vb. hediyeler kazandığınızı söyleyerek sizi kandırmaya çalışanlara karşı titiz bir çalışma yürütüyor.

 

Bu tür vakalarla karşılaşan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat numarasını aramaları önemle rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.