LASTİK İŞ
ismail

POLİS OLMAK İÇİN GİTTİ CENAZESİ GELDİ

05.01.2018 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

POLİS OLMAK İÇİN GİTTİ CENAZESİ GELDİ

Gölcüklü Ayberk Küçük, askerlik ziyareti için gittiği Adana'da zehirlenerek hayatını kaybetti.

Gölcük Hisareyn'de yaşayan Hakan Küçük’ün 3 çocuğundan biri olan 20 yaşındaki Ayberk Küçük, şubat ayında vatani görevini yapmak üzere askere gidecekti. Ayberk Küçük akrabalarıyla vedalaşmak için memleketi Adana’ya gitti. Dedesi İbrahim İlhami’nin evinde misafir kalan Küçük, şofbenden sızan karbondioksit gazından dolayı zehirlenerek hayatını kaybetti. HAYALİ POLİS OLMAKTI... Gölcük Hisareyn Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki Ayberk Küçük’ün hayali polis olmaktı. Hisareyn Mahalle Muhtarı Muammer Akçay’dan polislik sınavı için çalışmalarında yardımcı olmasını istediği ve geçen sene girdiği polislik sınavını kazanamadığı öğrenildi.
Gölcüklü Ayberk Küçük, askerlik ziyareti için gittiği Adana'da zehirlenerek hayatını kaybetti.

Gölcük Hisareyn'de yaşayan Hakan Küçük’ün 3 çocuğundan biri olan 20 yaşındaki Ayberk Küçük, şubat ayında vatani görevini yapmak üzere askere gidecekti. Ayberk Küçük akrabalarıyla vedalaşmak için memleketi Adana’ya gitti. Dedesi İbrahim İlhami’nin evinde misafir kalan Küçük, şofbenden sızan karbondioksit gazından dolayı zehirlenerek hayatını kaybetti.

HAYALİ POLİS OLMAKTI...

Gölcük Hisareyn Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki Ayberk Küçük’ün hayali polis olmaktı. Hisareyn Mahalle Muhtarı Muammer Akçay’dan polislik sınavı için çalışmalarında yardımcı olmasını istediği ve geçen sene girdiği polislik sınavını kazanamadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.