POLİS VE ZABITA TAŞ OCAĞINI KAPATTI !

Gölcük 09.08.2018 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

POLİS VE ZABITA TAŞ OCAĞINI KAPATTI !

Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün kararı ve Kocaeli Valiliğinin talimatı ile Halıdere Taş Ocağına giden Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile zabıta memurları taş ocağının kapanışını tebliğ ettiler.

Bir süreden beri gündemden düşmeyen Taş Ocağı konusu, Kocaeli Valiliği'nin öğlen saatlerinde yaptığı basın açıklaması ile sona geldi. Kocaeli Vlaliliği, Ocağın ruhsatının iptal edildiğini ve gereğinin yapılması talimatının Gölcük Kaymakanlığına iletildiğini bildirirken, Kaymakam Mustafa Altıntaş vakit geçirmeden talimatı yerine getirdi. Saat 16.00 sularında taş ocağına giden Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vbe Gölcük Belediye zabıtası ocağın kapanış emrini tebliğ ettiler. Öte yandan ocağa malzeme almaya gelen tırların ise ocak dışında bekelemeye başladıkları belirtildi.  Valilik kararının duyulmasının ardından Halıdere de halk büyük sevinç yaşadı. VAtandaşlar akşam saat 21.00 de Halıdere meydanında bir araya gelerek taş ocağının kapanışını kutlayacaklar.
Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün kararı ve Kocaeli Valiliğinin talimatı ile Halıdere Taş Ocağına giden Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile zabıta memurları taş ocağının kapanışını tebliğ ettiler.

Bir süreden beri gündemden düşmeyen Taş Ocağı konusu, Kocaeli Valiliği'nin öğlen saatlerinde yaptığı basın açıklaması ile sona geldi.

Kocaeli Vlaliliği, Ocağın ruhsatının iptal edildiğini ve gereğinin yapılması talimatının Gölcük Kaymakanlığına iletildiğini bildirirken,

Kaymakam Mustafa Altıntaş vakit geçirmeden talimatı yerine getirdi.

Saat 16.00 sularında taş ocağına giden Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vbe Gölcük Belediye zabıtası ocağın kapanış emrini tebliğ ettiler. Öte yandan ocağa malzeme almaya gelen tırların ise ocak dışında bekelemeye başladıkları belirtildi. 

Valilik kararının duyulmasının ardından Halıdere de halk büyük sevinç yaşadı. VAtandaşlar akşam saat 21.00 de Halıdere meydanında bir araya gelerek taş ocağının kapanışını kutlayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.