POLİSİM DEDİ DOLANDIRDI

08.08.2015 - 09:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

POLİSİM DEDİ DOLANDIRDI

Kendisini polis olarak tanıtan ve bu yöntemle yaşlı iki vatandaştan toplam 15 bin TL para alarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen bir kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen kişi polis ekipleri tarafından son işinde suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre; 67 yaşındaki K.Y. isimli şahsı telefonla arayan Halil Y. (19) isimli şahıs, kendisini polis olarak tanıtarak isminin bir operasyona karıştığını ve elindeki bütün paraların güvence altına alınması için seri numaralarının alınması gerektiğini söyledi. Telefondaki dolandırıcıya inanan K.Y., 8 bin TL parasını dolandırıcıya teslim etmek üzere dışarı çıktı.   SON İŞİNDE YAKAYI ELE VERDİ Bu esnada durumundan şüphelenilen Halil Y., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Halil Y. dolandırmak istediği K.Y.’den parayı aldığı esnada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Halil Y.’nin daha önce de bir şahsı aynı yöntemle dolandırdığı ve 7 bin TL parasını aldığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 19 yaşındaki Halil Y. dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi. 
Kendisini polis olarak tanıtan ve bu yöntemle yaşlı iki vatandaştan toplam 15 bin TL para alarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen bir kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen kişi polis ekipleri tarafından son işinde suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre; 67 yaşındaki K.Y. isimli şahsı telefonla arayan Halil Y. (19) isimli şahıs, kendisini polis olarak tanıtarak isminin bir operasyona karıştığını ve elindeki bütün paraların güvence altına alınması için seri numaralarının alınması gerektiğini söyledi. Telefondaki dolandırıcıya inanan K.Y., 8 bin TL parasını dolandırıcıya teslim etmek üzere dışarı çıktı.

 

SON İŞİNDE YAKAYI ELE VERDİ

Bu esnada durumundan şüphelenilen Halil Y., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Halil Y. dolandırmak istediği K.Y.’den parayı aldığı esnada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Halil Y.’nin daha önce de bir şahsı aynı yöntemle dolandırdığı ve 7 bin TL parasını aldığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 19 yaşındaki Halil Y. dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.