LASTİK İŞ
ismail

POLİSLER ÇOCUKLARIN NEŞESİNE ORTAK OLDU

Gündem 13.05.2020 - 16:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

POLİSLER ÇOCUKLARIN NEŞESİNE ORTAK OLDU

 İZMİT’te, çocuklar sokaklara akın ederken, polis aracının hoparlöründen çocuklar için Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' şarkısı çalındı. Koronavirüsle mücadelede getirilen kısıtlamalar nedeniyle yaklaşık 2 aydır evlerinde olan çocuklar, kontrollü sosyal hayat döneminin başlamasıyla birlikte bugün ilk kez sokağa adım attı. Çocuklar, ebeveynleri eşliğinde park ve bahçelere akın eden çocuklar güneşli havanın keyfini çıkardı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı kent içerisinde devriye görevinde bulunan bir ekip otosunun hoparlöründen ise Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' şarkısı çalındı. Araç içerisindeki bir polis memurunun alkış tutarak ekip otosuna el sallayan çocuklara eşlik etmesiyle, renkli anlar yaşandı.

 İZMİT’te, çocuklar sokaklara akın ederken, polis aracının hoparlöründen çocuklar için Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' şarkısı çalındı.

Koronavirüsle mücadelede getirilen kısıtlamalar nedeniyle yaklaşık 2 aydır evlerinde olan çocuklar, kontrollü sosyal hayat döneminin başlamasıyla birlikte bugün ilk kez sokağa adım attı. Çocuklar, ebeveynleri eşliğinde park ve bahçelere akın eden çocuklar güneşli havanın keyfini çıkardı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı kent içerisinde devriye görevinde bulunan bir ekip otosunun hoparlöründen ise Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' şarkısı çalındı. Araç içerisindeki bir polis memurunun alkış tutarak ekip otosuna el sallayan çocuklara eşlik etmesiyle, renkli anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.