LASTİK İŞ

POLİSTEN ARANAN ŞAHISLARA ŞAFAK BASKINI

Gündem 05.03.2021 - 12:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

POLİSTEN ARANAN ŞAHISLARA ŞAFAK BASKINI

Haklarında (1) ila (6) yıl Ağır Hapis Cezası bulunan şahıslara yönelik yapılan planlı operasyonda, Toplam (18) Aranan Şahıs yakalanmıştır.

Kocaeli'de çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 1 ile 6 yıl arasında hapis cezası bulunan 18 şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'hırsızlık, yaralama, silahla tehdit, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, dolandırıcılık' vb. suçlardan aranan ve haklarında 1 ile 6 yıl arasında hapis cezası bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda aranan 18 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Haklarında (1) ila (6) yıl Ağır Hapis Cezası bulunan şahıslara yönelik yapılan planlı operasyonda, Toplam (18) Aranan Şahıs yakalanmıştır.

Kocaeli'de çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 1 ile 6 yıl arasında hapis cezası bulunan 18 şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'hırsızlık, yaralama, silahla tehdit, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, dolandırıcılık' vb. suçlardan aranan ve haklarında 1 ile 6 yıl arasında hapis cezası bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda aranan 18 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.