LASTİK İŞ

POLİSTEN TOMBALACILARA BASKIN

Gündem 12.06.2017 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

POLİSTEN TOMBALACILARA BASKIN

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri koordinesinde ramazan ayında kumar ve tombala oynayan şahıslara ve oynatan iş yerlerine yönelik düzenlenen uygulamalarda kanunlara uymayan iş yerleri ve kişilere çeşitli miktarlarda para cezası uygulanırken çeşitli suçlardan aranan 5 kişi ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen kumar ve tombala uygulaması Kocaeli genelinde de gerçekleştirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden oluşan 60 ekip ve 270 personelin katılımı ile gerçekleşen uygulamada toplam 3 bin 368 kişi sorgulanırken 117 kahvehane, 14 dernek ve 5 ruhsatsız iş yeri kontrol edildi. Uygulamalar esnasında 5 kıraathane hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan dolayı işlem yapılarak 5 işletmeciye de yasal işlem yapıldı. Uygulamalar esnasında 3 kıraathaneden 3 sigaramatik ve 1 hediyematik ele geçirilirken 3 iş yeri işletmecisine 1072 sayılı rulet, tilt, langırt ve benzeri oyun alet ve makineleri hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. ARANAN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Kumar oynamak suçundan 33 kişi hakkında idari işlem yapılırken 227 TL’den toplam 7 bin 491 TL para cezası uygulandı. Kumar oynayan şahıslardan 360 TL kuma parası 6 deste oyun kağıdı, 17 adet tombala kartı ile 441 adet oyun pulu ele geçirildi. İş yerinde küçük yaşta çocuk bulundurulmasından 1, kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edilmesinden 6 iş yerine ve 2 deneğe idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edilmiş, kapalı alanda sigara içtiği tespit edilen 10 kişiye 109 TL’den toplam bin 90 TL idari para cezası uygulandı. Uygulamalar esnasında çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 5 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri koordinesinde ramazan ayında kumar ve tombala oynayan şahıslara ve oynatan iş yerlerine yönelik düzenlenen uygulamalarda kanunlara uymayan iş yerleri ve kişilere çeşitli miktarlarda para cezası uygulanırken çeşitli suçlardan aranan 5 kişi ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen kumar ve tombala uygulaması Kocaeli genelinde de gerçekleştirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden oluşan 60 ekip ve 270 personelin katılımı ile gerçekleşen uygulamada toplam 3 bin 368 kişi sorgulanırken 117 kahvehane, 14 dernek ve 5 ruhsatsız iş yeri kontrol edildi. Uygulamalar esnasında 5 kıraathane hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan dolayı işlem yapılarak 5 işletmeciye de yasal işlem yapıldı. Uygulamalar esnasında 3 kıraathaneden 3 sigaramatik ve 1 hediyematik ele geçirilirken 3 iş yeri işletmecisine 1072 sayılı rulet, tilt, langırt ve benzeri oyun alet ve makineleri hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

ARANAN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kumar oynamak suçundan 33 kişi hakkında idari işlem yapılırken 227 TL’den toplam 7 bin 491 TL para cezası uygulandı. Kumar oynayan şahıslardan 360 TL kuma parası 6 deste oyun kağıdı, 17 adet tombala kartı ile 441 adet oyun pulu ele geçirildi. İş yerinde küçük yaşta çocuk bulundurulmasından 1, kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edilmesinden 6 iş yerine ve 2 deneğe idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edilmiş, kapalı alanda sigara içtiği tespit edilen 10 kişiye 109 TL’den toplam bin 90 TL idari para cezası uygulandı. Uygulamalar esnasında çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 5 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.