POP ART RESİM SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

28.05.2019 - 14:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

POP ART RESİM SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte yıl içerisinde yaptıkları resimlerini sergilediler. Resim sergisi göz kamaştırdı.

2018- 2019 eğitim öğretimin başlaması ile okullarda çeşitli etkinlikler yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar ortaokulu öğretmenleri Yasemin Nalçacı, Gülşah Gökçen, Ayşe Nur Aldırmaz, Seda Nur Kıran, pınar Yaşar ve Eylem Yıldız ile 5-6-7-8 sınıf toplam 9 öğrencilerle birlikte yıl içerisinde Pop Art adlı karakalem, Yağlıboya ve Pastel boya ile resim çalışmalarını yaptılar. Yapılan bu çalışmada yıl içerişinse toplam 75 resim yapıldı. Yapılan bu resimleri Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar ortaokulunda sergi açılışını düzenlediler. Düzenlenen Sergi açılışına Okul Müdürü Orhan Temiz, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladılar. Törende konuşan okul müdürü Orhan Temiz; “öncelikle bu güzel çalışmayı yapan başta öğretmenlerimiz olmak üzere siz değerli öğrencilerimizi gönülden kutlarım. Değerli arkadaşlar, siz yıl içerisinde Karakalem, Yağlıboya ve Pastel boya ile resim çalışmalarını yaptınız. Güzel bir emek harcayarak ve ortaya koyduğunuz her eseriniz önemli anlamlar taşıyor. Ben sizlerin bu başarınızdan dolayı bir kez daha kutlarım” dedi. Bu konuşmanın ardından açılış gerçekleşti. Gerçekleşen açılışta göz kamaştırılan resim sergisi gezildi. Resim sergisi bir hafta açık kalacaktır. FahriHaner   
Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte yıl içerisinde yaptıkları resimlerini sergilediler. Resim sergisi göz kamaştırdı.

2018- 2019 eğitim öğretimin başlaması ile okullarda çeşitli etkinlikler yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar ortaokulu öğretmenleri Yasemin Nalçacı, Gülşah Gökçen, Ayşe Nur Aldırmaz, Seda Nur Kıran, pınar Yaşar ve Eylem Yıldız ile 5-6-7-8 sınıf toplam 9 öğrencilerle birlikte yıl içerisinde Pop Art adlı karakalem, Yağlıboya ve Pastel boya ile resim çalışmalarını yaptılar. Yapılan bu çalışmada yıl içerişinse toplam 75 resim yapıldı. Yapılan bu resimleri Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar ortaokulunda sergi açılışını düzenlediler. Düzenlenen Sergi açılışına Okul Müdürü Orhan Temiz, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladılar.

Törende konuşan okul müdürü Orhan Temiz; “öncelikle bu güzel çalışmayı yapan başta öğretmenlerimiz olmak üzere siz değerli öğrencilerimizi gönülden kutlarım. Değerli arkadaşlar, siz yıl içerisinde Karakalem, Yağlıboya ve Pastel boya ile resim çalışmalarını yaptınız. Güzel bir emek harcayarak ve ortaya koyduğunuz her eseriniz önemli anlamlar taşıyor. Ben sizlerin bu başarınızdan dolayı bir kez daha kutlarım” dedi. Bu konuşmanın ardından açılış gerçekleşti. Gerçekleşen açılışta göz kamaştırılan resim sergisi gezildi. Resim sergisi bir hafta açık kalacaktır.

FahriHaner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.