LASTİK İŞ
ismail

POYRAZ UYARDI " DÜZENLİ UYKU ÖNEMLİ"

Gölcük 20.09.2014 - 21:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

POYRAZ UYARDI " DÜZENLİ UYKU ÖNEMLİ"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Osman Poyraz yeni başlayan eğitim yılında öğrencileri uyum problemi konusunda uyardı

Yeni başlayan eğitim yılında  öğrencilerin rahat bir tatilden sonra uyum problemi yarattı. Özellikle uyku düzeni konusunda uyarılarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Osman Poyraz '' Çocuklarımız tatil döneminde serbest zaman diliminde diledikleri zaman uyuyor diledikleri zaman uyanıyorlardı fakat okulların açılması ile birlikte uyku problemi yaşıyor olabilirler bu konuda veliler çocuklarını  uykularını sabah uyandıklarında alabilecekleri saatte yatırmalarında  eğitim öğretim ve sağlık açısından  büyük önem teşkil ediyor'' dedi.   DÜZENLİ BESLENME ÖNEMLİ Yeni eğitim yılıyla okullarına yeniden başlayan öğrencilerin her sabah kahvaltı etmesinin zihinleri açısından önemli olduğunu belirten Osman Poyraz  sabah,öğlen ve akşam yemeklerini sağlıklı bir düzende tüketmeleri ve vitaminli besinler tercih edilmesini tavsiye etti.   TEMİZLİK KURALLARINA UYMAYANLAR HASTALANIR Okullar açıldıktan sonra öğrencilerin daha sık kalabalık ortamlara girdiğini belirten Osman Poyraz  öğrencilerin temizlik kurallarına dikkat etmeleri etmiyorlarsa da yetkili kişiler tarafından uyarılmaları gerektiğini söyledi.Özellikle ellerin yıkanmasının önemli olduğunu belirten Poyraz öğrencileri ve velileri hastalıklara karşı uyardı. ​ 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Osman Poyraz yeni başlayan eğitim yılında öğrencileri uyum problemi konusunda uyardı

Yeni başlayan eğitim yılında  öğrencilerin rahat bir tatilden sonra uyum problemi yarattı. Özellikle uyku düzeni konusunda uyarılarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Osman Poyraz '' Çocuklarımız tatil döneminde serbest zaman diliminde diledikleri zaman uyuyor diledikleri zaman uyanıyorlardı fakat okulların açılması ile birlikte uyku problemi yaşıyor olabilirler bu konuda veliler çocuklarını  uykularını sabah uyandıklarında alabilecekleri saatte yatırmalarında  eğitim öğretim ve sağlık açısından  büyük önem teşkil ediyor'' dedi.

 

DÜZENLİ BESLENME ÖNEMLİ

Yeni eğitim yılıyla okullarına yeniden başlayan öğrencilerin her sabah kahvaltı etmesinin zihinleri açısından önemli olduğunu belirten Osman Poyraz  sabah,öğlen ve akşam yemeklerini sağlıklı bir düzende tüketmeleri ve vitaminli besinler tercih edilmesini tavsiye etti.

 

TEMİZLİK KURALLARINA UYMAYANLAR HASTALANIR

Okullar açıldıktan sonra öğrencilerin daha sık kalabalık ortamlara girdiğini belirten Osman Poyraz  öğrencilerin temizlik kurallarına dikkat etmeleri etmiyorlarsa da yetkili kişiler tarafından uyarılmaları gerektiğini söyledi.Özellikle ellerin yıkanmasının önemli olduğunu belirten Poyraz öğrencileri ve velileri hastalıklara karşı uyardı.

​ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.