LASTİK İŞ

PRESTİJ CADDE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Gölcük 01.06.2017 - 09:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PRESTİJ CADDE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta yapımı devam eden prestij cadde çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Esnaflar, yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

Birçok vatandaşın sorularına cevap veren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlk etabı nerdeyse biten prestij cadde çalışmalarını yerinde inceledi. Merkez Mahallesi 38. Sokak esnafını  dolaşarak ziyaret eden, Başkan Ellibeş, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Yeni yapılan prestij cadde uygulamasını çok beğendiklerini dile getiren, Merkez Mahallesi 38. Sokak esnafı Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler. 38. Sokak Işıl Işıl Olacak 38. Sokak’ta Fen İşleri ekipleri tarafından Tretuvarların üzerindeki eskiyen taşlar kaldırılıp yerine Granit taşla kaplanıp, görme özürlüler için yol çizgisi düzenlenecek ve yeni model aydınlatma direklerinin monte edilmesiyle geceleri 38. sokak ışıl ışıl olacak. “Ekonominin Lokmotifi Esnaf” Gezi sırasında, esnafla ve sokaktaki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler vererek, Gölcük’ü daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Gölcük ekonomisinin lokomotifi olan küçük esnafın her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan Başkan Ellibeş, yaptıkları çalışmalarla ilçenin makus tarihini değiştirmek istediklerini söyledi. Fırsat buldukça esnafı ziyaret ederek, onların dertlerine ortak olduklarını vurgulayan Başkan Ellibeş, “Bazı kararların uygulanması ilk etapta zor olsa da, biz Gölcük’e en iyi hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. İlçemizin gelişip modernleşmesi için hep birlikte elimizden geleni yapmalıyız” dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta yapımı devam eden prestij cadde çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Esnaflar, yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

Birçok vatandaşın sorularına cevap veren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlk etabı nerdeyse biten prestij cadde çalışmalarını yerinde inceledi. Merkez Mahallesi 38. Sokak esnafını  dolaşarak ziyaret eden, Başkan Ellibeş, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Yeni yapılan prestij cadde uygulamasını çok beğendiklerini dile getiren, Merkez Mahallesi 38. Sokak esnafı Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler.

38. Sokak Işıl Işıl Olacak

38. Sokak’ta Fen İşleri ekipleri tarafından Tretuvarların üzerindeki eskiyen taşlar kaldırılıp yerine Granit taşla kaplanıp, görme özürlüler için yol çizgisi düzenlenecek ve yeni model aydınlatma direklerinin monte edilmesiyle geceleri 38. sokak ışıl ışıl olacak.

“Ekonominin Lokmotifi Esnaf”

Gezi sırasında, esnafla ve sokaktaki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler vererek, Gölcük’ü daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Gölcük ekonomisinin lokomotifi olan küçük esnafın her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan Başkan Ellibeş, yaptıkları çalışmalarla ilçenin makus tarihini değiştirmek istediklerini söyledi. Fırsat buldukça esnafı ziyaret ederek, onların dertlerine ortak olduklarını vurgulayan Başkan Ellibeş, “Bazı kararların uygulanması ilk etapta zor olsa da, biz Gölcük’e en iyi hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. İlçemizin gelişip modernleşmesi için hep birlikte elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.