LASTİK İŞ
ismail

PRESTİJ CADDELER ÇOĞALIYOR

Gölcük 24.04.2018 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PRESTİJ CADDELER ÇOĞALIYOR

Gölcük Belediyesi ilçeye yeni bir prestij cadde kazandırmak için kolları sıvadı ilçenin en işlek caddelerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi'nde çalışmalar başladı.

İlçenin en işlek ve önemli caddelerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi'nde prestij cadde çalışması yapılarak, trafik rahatlatılacak, kaldırımlar ve araç yolu düzenlenecek, modern ve estetik ışıklandırma ile görsel güzellik sağlanacak.  ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEK Geride bıraktığımız yıllarda ilçemiz Merkez Mahallesi sınırları içerisinde bazı cadde ve sokaklarda prestij cadde ve sokak uygulaması yapılmıştı. Bu uygulama ile hem kılavuz yollar kaldırımlara eklenmiş ve zemin yenilenmiş hem de sokak aydınlatmaları değiştirilerek cadde ve sokaklara oldukça güzel görüntüler verilmişti. Bu uygulama geçtiğimiz yıllarda Turgut Sayın Caddesi, 19 Mayıs Caddesi'nin bir bölümü, 20. Sokak, 21. Sokak, 67. Sokak gibi birçok noktada yapılmıştı. Bu çalışmanın bir diğeri de 19 Mayıs Caddesi'nin kalan kısmında dünden itibaren yapılmaya başlandı. ESNAFLAR MEMNUN Dünden itibaren 19 Mayıs Caddesi'nde başlayan çalışmalar nezdinde ilk olarak kaldırım taşları yerlerinden söküldü. Çalışmanın 19 Mayıs Caddesi'nin başladığı noktadan PTT'ye kadar olan kısma kadar yapılacağı, geçtiğimiz dönemde yetkililerce ifade edilmişti. Bu cadde üzerinde ticari hayatlarını devam ettiren esnaflar, 19 Mayıs Caddesi'nin tamamında bu tür bir çalışmanın yapılmasının şart olduğunu, çalışmanın bu noktada ticareti de olumlu etkileyeceğini dile getiriyor. Yapılacak prestij cadde uygulamasının kısa bir süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.
Gölcük Belediyesi ilçeye yeni bir prestij cadde kazandırmak için kolları sıvadı ilçenin en işlek caddelerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi'nde çalışmalar başladı.

İlçenin en işlek ve önemli caddelerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi'nde prestij cadde çalışması yapılarak, trafik rahatlatılacak, kaldırımlar ve araç yolu düzenlenecek, modern ve estetik ışıklandırma ile görsel güzellik sağlanacak. 
ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEK
Geride bıraktığımız yıllarda ilçemiz Merkez Mahallesi sınırları içerisinde bazı cadde ve sokaklarda prestij cadde ve sokak uygulaması yapılmıştı. Bu uygulama ile hem kılavuz yollar kaldırımlara eklenmiş ve zemin yenilenmiş hem de sokak aydınlatmaları değiştirilerek cadde ve sokaklara oldukça güzel görüntüler verilmişti. Bu uygulama geçtiğimiz yıllarda Turgut Sayın Caddesi, 19 Mayıs Caddesi'nin bir bölümü, 20. Sokak, 21. Sokak, 67. Sokak gibi birçok noktada yapılmıştı. Bu çalışmanın bir diğeri de 19 Mayıs Caddesi'nin kalan kısmında dünden itibaren yapılmaya başlandı.

ESNAFLAR MEMNUN
Dünden itibaren 19 Mayıs Caddesi'nde başlayan çalışmalar nezdinde ilk olarak kaldırım taşları yerlerinden söküldü. Çalışmanın 19 Mayıs Caddesi'nin başladığı noktadan PTT'ye kadar olan kısma kadar yapılacağı, geçtiğimiz dönemde yetkililerce ifade edilmişti. Bu cadde üzerinde ticari hayatlarını devam ettiren esnaflar, 19 Mayıs Caddesi'nin tamamında bu tür bir çalışmanın yapılmasının şart olduğunu, çalışmanın bu noktada ticareti de olumlu etkileyeceğini dile getiriyor. Yapılacak prestij cadde uygulamasının kısa bir süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.