LASTİK İŞ
ismail

PRESTİJ SOKAKLAR ÇOĞALIYOR

Gölcük 21.04.2017 - 18:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PRESTİJ SOKAKLAR ÇOĞALIYOR

Gölcük Belediyesi tarafından ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünüm kazandırılan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak'tan başladı.

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve güzelleşen ilçemize, yeni bir Prestij Sokak daha eklenmek üzere, Gölcük Belediyesince ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünümü oldukça şık olan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak'tan başladı. Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, hafta başında sokak esnafıyla yaptıkları toplantı ve ardından yapılan ölçümler sonrasında start verdiler.    60.sokaktan başlayan kazma işi, 61.,62.38. sokaklar ile 20. Sokağın başına kadar devam edecek. Yaklaşık 2 aylık bir süre içinde bitirilmesi planlanan sokakta, 1.5 metre genişliğinde çift şeritli trafik akışı, ortada refüj ve yolun her iki kaldırımında, dekoratif Led aydınlatma direkleri bulunacak. Prestij Sokak uygulamasının ardından, trafik ve park açısından oldukça sıkıntılı olan sokaklar nefes almış olacak. 
Gölcük Belediyesi tarafından ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünüm kazandırılan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak'tan başladı.

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve güzelleşen ilçemize, yeni bir Prestij Sokak daha eklenmek üzere, Gölcük Belediyesince ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünümü oldukça şık olan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak'tan başladı. Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, hafta başında sokak esnafıyla yaptıkları toplantı ve ardından yapılan ölçümler sonrasında start verdiler.   

60.sokaktan başlayan kazma işi, 61.,62.38. sokaklar ile 20. Sokağın başına kadar devam edecek. Yaklaşık 2 aylık bir süre içinde bitirilmesi planlanan sokakta, 1.5 metre genişliğinde çift şeritli trafik akışı, ortada refüj ve yolun her iki kaldırımında, dekoratif Led aydınlatma direkleri bulunacak. Prestij Sokak uygulamasının ardından, trafik ve park açısından oldukça sıkıntılı olan sokaklar nefes almış olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.