PREVEZE DENİZ ZAFERİ KUTLANDI

Gündem 27.09.2017 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PREVEZE DENİZ ZAFERİ KUTLANDI

Preveze Deniz Zaferi’nin 479’uncu yıldönümü ve deniz kuvvetleri günü Gölcük Donanma Komutanlığında gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Preveze Deniz Zaferi’nin 479’uncu yıldönümü ve deniz kuvvetleri günü Gölcük Donanma Komutanlığında gerçekleştirilen törenle kutlandı. Garnizon Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Deniz Kurmay Başkanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin, Donanma Komutanlığına bağlı birliklerin komutanları, şehit yakınları, gaziler, Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gölcük Ortaokulu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Programın sunuculuğunu  K.d Binbaşı Tarık Döğüşçü ve Dz. Kd. Üsteğmen İsmail Güzeltepe yaptı.  ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER AĞIRLANDI İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program üst makamlardan gelen kutlama mesajlarının okunmasıyla devam etti. Ardından K.d Binbaşı Tarık Döğüşçü ve Dz. Kd. Üsteğmen İsmail Güzeltepe tarafından 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü ile ilgili takdim verildi. Takdim sonrasında Donanma Komutanlığı Bandosu konser verdi. Garnizon Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen programın ardından şehit yakınları ve gaziler TCG Yb. Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi’nde öğle yemeğinde ağırlandı. 
Preveze Deniz Zaferi’nin 479’uncu yıldönümü ve deniz kuvvetleri günü Gölcük Donanma Komutanlığında gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Preveze Deniz Zaferi’nin 479’uncu yıldönümü ve deniz kuvvetleri günü Gölcük Donanma Komutanlığında gerçekleştirilen törenle kutlandı. Garnizon Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Deniz Kurmay Başkanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin, Donanma Komutanlığına bağlı birliklerin komutanları, şehit yakınları, gaziler, Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gölcük Ortaokulu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Programın sunuculuğunu  K.d Binbaşı Tarık Döğüşçü ve Dz. Kd. Üsteğmen İsmail Güzeltepe yaptı. 

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER AĞIRLANDI
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program üst makamlardan gelen kutlama mesajlarının okunmasıyla devam etti. Ardından K.d Binbaşı Tarık Döğüşçü ve Dz. Kd. Üsteğmen İsmail Güzeltepe tarafından 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü ile ilgili takdim verildi. Takdim sonrasında Donanma Komutanlığı Bandosu konser verdi. Garnizon Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen programın ardından şehit yakınları ve gaziler TCG Yb. Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi’nde öğle yemeğinde ağırlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.