LASTİK İŞ
ismail

PREVEZE DENİZ ZAFERİ KUTLANDI

Gündem 27.09.2018 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PREVEZE DENİZ ZAFERİ KUTLANDI

Preveze Deniz Zaferi'nin 480'inci yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü etkinliği Gölcük Donanma Garnizon sinemasında düzenlenen törenle kutlandı. Ayrıca, kutlama etkinlikleri kapsamında TCG Yavuz Fırkateyni, TCG Kalkan Hücumbotu, TCG Yarbay Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi Poyraz Limanı'nda halkın ziyaretine açıldı.

27 Eylül Prevez Deniz Zaferi Yıl dönümü kapsamında  Gölcük Garnizon Sinema Salonunda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Tersanesi Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Donanma Komutanı Kurmay Başkanı Tuğamiral Berker Emre Tok, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cam Oktay, Gölcük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Fahrettin Öveç, Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir,  TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Donanma Komutanlığı bağlısı birlik Komutanları ve personel, şehit yakını ve Gaziler, Gölcük Muhtarlar, Halk esnafı, TESUD Başkanı ve üyeleri TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve üyeleri çeşitli okullardan öğrenciler katıldılar. Gölcük Garnizon sinemasında başlayan tören saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Preveze Deniz Zaferi'nin 480'inci yılı dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü etkinlik programı başladı. Programda Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ın mesajı okundu. Mesajın ardından Prevez Deniz Zaferinin günün anlam ve öneminin anlatım ve sinevizyon gösterisi yapıldı. Donanma Komutanlığı Bandosunun konseriyle tören son buldu. Tören sonunda şehit aile ve yakınları ile Gaziler yönelik TCG Yavuz Gemisinde Öğle yemeği düzenlendi. Öğle yemeğine Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cam Oktay şehit aileleri ve yakınları ile gazilere eşlik etti. Yemek sonrasında. Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cam Oktay şehit aileleri ve gazilerle birlikte fotoğraf çekindiler.    TCG YAVUZ Fırkateyni, TCG KALKAN Hücumbotu ve TCG YB KUDRET GÜNGÖR Lojistik Destek Gemisi halkın ziyarete açılırken törene katılan protokol Preveze Deniz Zaferi'nin 480'inci yılı dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü etkinlikleri kapsamında daha sonra Donanmada bulunan birlik gemileri halka açıldı. Ayrıca, kutlama etkinlikleri kapsamında TCG Yavuz Fırkateyni, TCG Kalkan Hücumbotu, TCG Yarbay Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi Poyraz Limanı'nda halkın ziyaretine açıldı. FAHRİ HANER  
Preveze Deniz Zaferi'nin 480'inci yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü etkinliği Gölcük Donanma Garnizon sinemasında düzenlenen törenle kutlandı. Ayrıca, kutlama etkinlikleri kapsamında TCG Yavuz Fırkateyni, TCG Kalkan Hücumbotu, TCG Yarbay Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi Poyraz Limanı'nda halkın ziyaretine açıldı.

27 Eylül Prevez Deniz Zaferi Yıl dönümü kapsamında  Gölcük Garnizon Sinema Salonunda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Tersanesi Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Donanma Komutanı Kurmay Başkanı Tuğamiral Berker Emre Tok, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cam Oktay, Gölcük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Fahrettin Öveç, Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir,  TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Donanma Komutanlığı bağlısı birlik Komutanları ve personel, şehit yakını ve Gaziler, Gölcük Muhtarlar, Halk esnafı, TESUD Başkanı ve üyeleri TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve üyeleri çeşitli okullardan öğrenciler katıldılar.
Gölcük Garnizon sinemasında başlayan tören saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Preveze Deniz Zaferi'nin 480'inci yılı dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü etkinlik programı başladı. Programda Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ın mesajı okundu. Mesajın ardından Prevez Deniz Zaferinin günün anlam ve öneminin anlatım ve sinevizyon gösterisi yapıldı. Donanma Komutanlığı Bandosunun konseriyle tören son buldu. Tören sonunda şehit aile ve yakınları ile Gaziler yönelik TCG Yavuz Gemisinde Öğle yemeği düzenlendi. Öğle yemeğine Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cam Oktay şehit aileleri ve yakınları ile gazilere eşlik etti. Yemek sonrasında. Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cam Oktay şehit aileleri ve gazilerle birlikte fotoğraf çekindiler.   
TCG YAVUZ Fırkateyni, TCG KALKAN Hücumbotu ve TCG YB KUDRET GÜNGÖR Lojistik Destek Gemisi halkın ziyarete açılırken törene katılan protokol Preveze Deniz Zaferi'nin 480'inci yılı dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü etkinlikleri kapsamında daha sonra Donanmada bulunan birlik gemileri halka açıldı.

Ayrıca, kutlama etkinlikleri kapsamında TCG Yavuz Fırkateyni, TCG Kalkan Hücumbotu, TCG Yarbay Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi Poyraz Limanı'nda halkın ziyaretine açıldı.

FAHRİ HANER
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.